Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Ticaret Odası da 5 yıldızlı oldu

EKONOMİ 26.02.2017 - 19:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2999+ kez okundu.
 

Söke Ticaret Odası da 5 yıldızlı oldu

Oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla başlatılan "Akreditasyon Sistemi"ne yönelik sertifika töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) gerçekleştirildi.

AYDIN- Bu odaların içinde Söke Ticaret Odası da yer alıyor. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla gerçekleştirilen törene Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay ve Meclis Başkanı Behlül Er başta olmak üzere Söke Ticaret Odası meclis üyeleri de katıldı. 12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni’nde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 26 Oda ve Borsa’nın daha, 5 yıldız kapsamına girmeye hak kazandığını söyledi. Ayrıca Türkiye genelinde 54 Oda ve Borsanın akreditasyonu yenilendi. Hisarcıklıoğlu, “Oda ve borsalar reel sektör için hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiler. Proje üretiyorlar, yurtdışına açılıyorlar, reel sektöre işin hakkını vererek kanaat önderi oluyorlar. İşte 5 yıldızın manası da burada gizli” dedi. 2015 yılı başlarında akredite oda olabilmek için çalışmalarına hız veren Söke Ticaret Odası, bundan böyle üyelerine daha kaliteli ve etkin hizmet sunabilecek. Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay; “Oda ve Borsalar 103 kriterden bağımsız denetçi kuruluşlarca denetlenerek akreditasyon statüsü kazanabiliyor. 2015 yılında 12. dönem akreditasyon sürecine dahil olmak için yaptığı başvuru kabul edilen Söke Ticaret Odası, 2016 yılının aralık ayında tarafsız ve bağımsız denetim kuruluşu Türk Loydu tarafından gerçekleştirilen denetime kadar çalışmalarını tamamlamış ve denetimden başarıyla geçerek akredite oda olma hakkına sahip olmuştur. Odamıza, üyelerimize ve Sökemize hayırlı olsun” dedi.
Oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla başlatılan "Akreditasyon Sistemi"ne yönelik sertifika töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) gerçekleştirildi.

AYDIN- Bu odaların içinde Söke Ticaret Odası da yer alıyor. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla gerçekleştirilen törene Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay ve Meclis Başkanı Behlül Er başta olmak üzere Söke Ticaret Odası meclis üyeleri de katıldı.

12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni’nde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 26 Oda ve Borsa’nın daha, 5 yıldız kapsamına girmeye hak kazandığını söyledi. Ayrıca Türkiye genelinde 54 Oda ve Borsanın akreditasyonu yenilendi. Hisarcıklıoğlu, “Oda ve borsalar reel sektör için hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiler. Proje üretiyorlar, yurtdışına açılıyorlar, reel sektöre işin hakkını vererek kanaat önderi oluyorlar. İşte 5 yıldızın manası da burada gizli” dedi.

2015 yılı başlarında akredite oda olabilmek için çalışmalarına hız veren Söke Ticaret Odası, bundan böyle üyelerine daha kaliteli ve etkin hizmet sunabilecek. Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay; “Oda ve Borsalar 103 kriterden bağımsız denetçi kuruluşlarca denetlenerek akreditasyon statüsü kazanabiliyor. 2015 yılında 12. dönem akreditasyon sürecine dahil olmak için yaptığı başvuru kabul edilen Söke Ticaret Odası, 2016 yılının aralık ayında tarafsız ve bağımsız denetim kuruluşu Türk Loydu tarafından gerçekleştirilen denetime kadar çalışmalarını tamamlamış ve denetimden başarıyla geçerek akredite oda olma hakkına sahip olmuştur. Odamıza, üyelerimize ve Sökemize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.