Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Ticaret Borsası’nda görev dağılımı yapıldı

GÜNCEL 16.04.2018 - 18:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2953+ kez okundu.
 

Söke Ticaret Borsası’nda görev dağılımı yapıldı

Söke Ticaret Borsası’nda geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulun ardından yapılan görev dağılımında Yönetim Kurulu Başkanı A. Nejat Sağel, Meclis Başkanı ise Ali Özdericioğlu oldu.

AYDIN - Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımını yapan Söke Ticaret Borsası Meclis Başkanı’nın yanı sıra Meclis Başkan Yardımcısı, Meclis Katip Üyesi, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu delegelerin de belirlendi. Meclis Başkan Yardımcısı Hüsnü Tuntaş, Meclis Katip Üyesi Şefik Akarsu olurken, Melih Yavuz, Hasan Salbaş, Adil Candal, Muzaffer Turgut Kayhan Yönetim Kurulu’nda yer alan isimler oldu. Disiplin Kurulu Üyeleri Bertan Balçık, Ümit Tor, Buğra Önal, Celal Dilber, Musa Muslu, Hüseyin Avni Tanman olarak belirlenirken, TOBB Genel Kurul Delegeleri Ahmet Tuğrul Başer ve Mustafa Toyran olarak belirlendi.
Söke Ticaret Borsası’nda geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulun ardından yapılan görev dağılımında Yönetim Kurulu Başkanı A. Nejat Sağel, Meclis Başkanı ise Ali Özdericioğlu oldu.

AYDIN - Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımını yapan Söke Ticaret Borsası Meclis Başkanı’nın yanı sıra Meclis Başkan Yardımcısı, Meclis Katip Üyesi, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu delegelerin de belirlendi.

Meclis Başkan Yardımcısı Hüsnü Tuntaş, Meclis Katip Üyesi Şefik Akarsu olurken, Melih Yavuz, Hasan Salbaş, Adil Candal, Muzaffer Turgut Kayhan Yönetim Kurulu’nda yer alan isimler oldu.

Disiplin Kurulu Üyeleri Bertan Balçık, Ümit Tor, Buğra Önal, Celal Dilber, Musa Muslu, Hüseyin Avni Tanman olarak belirlenirken, TOBB Genel Kurul Delegeleri Ahmet Tuğrul Başer ve Mustafa Toyran olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.