Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke THK kurban hazırlıklarını tamamladı

GÜNCEL 29.08.2016 - 23:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3407+ kez okundu.
 

Söke THK kurban hazırlıklarını tamamladı

Geçtiğimiz yıllarda kurban derisi toplama konusunda başarılı çalışmalar gerçekleştiren Türk Hava Kurumu (THK) Söke Şubesi bu yıl yine kurban derisi toplamak üzere hazırlıklarını tamamladı.

AYDIN- Deri toplama çalışmalarına Söke merkez mahalleler ve çevre mahalle muhtarlıklarının da destek olacağını belirten Söke THK Başkanı İdris Balcı, vatandaşların makbuz karşılığında derilerini THK görevlilerine teslim edebileceklerini söyledi. Balcı kurban bayramının yaz sıcaklarına denk gelmesinden dolayı derilerin korunması için tuzlanmasına dikkat çekti. Söke THK Başkanı İdris Balcı yaptığı açıklamada; “THK Söke Şubesi olarak bu hizmeti, her yıl olduğu gibi bu yılda yıl da aynı heyecanla yapacağız. Kurban bayramının bundan sonra Bayramı'nın bu yıllarda yaz aylarına yani sıcaklara sıcaklarına rastlaması dolayısıyla vatandaşlar nedeniyle vatandaşlarımız, THK’ya verilen her deriyi verdikleri derileri tuzlarsa milli serveti de korumuş olurlar. Deriler tuzlanırsa kurumaz, çürümez ve bozulmaz” dedi.
Geçtiğimiz yıllarda kurban derisi toplama konusunda başarılı çalışmalar gerçekleştiren Türk Hava Kurumu (THK) Söke Şubesi bu yıl yine kurban derisi toplamak üzere hazırlıklarını tamamladı.

AYDIN- Deri toplama çalışmalarına Söke merkez mahalleler ve çevre mahalle muhtarlıklarının da destek olacağını belirten Söke THK Başkanı İdris Balcı, vatandaşların makbuz karşılığında derilerini THK görevlilerine teslim edebileceklerini söyledi. Balcı kurban bayramının yaz sıcaklarına denk gelmesinden dolayı derilerin korunması için tuzlanmasına dikkat çekti.

Söke THK Başkanı İdris Balcı yaptığı açıklamada; “THK Söke Şubesi olarak bu hizmeti, her yıl olduğu gibi bu yılda yıl da aynı heyecanla yapacağız. Kurban bayramının bundan sonra Bayramı'nın bu yıllarda yaz aylarına yani sıcaklara sıcaklarına rastlaması dolayısıyla vatandaşlar nedeniyle vatandaşlarımız, THK’ya verilen her deriyi verdikleri derileri tuzlarsa milli serveti de korumuş olurlar. Deriler tuzlanırsa kurumaz, çürümez ve bozulmaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.