Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Serçin Yılanbalığı Şenliği için geri sayım başladı

GÜNCEL 21.03.2017 - 16:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3991+ kez okundu.
 

Söke Serçin Yılanbalığı Şenliği için geri sayım başladı

Söke’ye bağlı Serçin Mahallesi’nde gerçekleşecek olan Yılanbalığı Şenliği için son hazırlıklar yapılıyor. Bu yıl 3.’sü yapılacak şenlik 26 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

AYDIN- Söke Belediyesi ekipleri şenliğin yapılacağı Serçin Mahallesi’nde düzenleme çalışmalarını sürdürürken, belediyenin tüm birimleri şenliğin sorunsuz geçmesi için adeta seferber oldu. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da Serçin Mahallesi’ne giderek, yapılan çalışmaları yakından takip etti, hazırlıklar hakkında bilgiler aldı. “RENKLİ PROGRAM” İnteraktif Çocuk Oyun Alanları, El Emeği ve Yöresel Ürünler Pazarı ile canlanacak şenlik alanında geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ücretiz yılanbalığı ikramı yapılacak. TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Sebahattin Gülümser konserinin yer aldığı programda Söke ve Karşıyaka Belediyeleri Şehir Bandoları mini konserleri, Söke Belediyesi, Gaziemir Belediyesi Halk Oyunları gösterileri, çeşitli sürpriz eğlence ve aktiviteler şenliğe renk katacak. Ayrıca şenlik kapsamında Söke’den Serçin’e bisiklet turu, şenlik alanında ‘Bafada Hayat Var’ konulu fotoğraf sergisi de açılacak. “SERÇİN VE YILANBALIĞINI TANITMAK” Bölgenin ve yılanbalığının tanıtımı için şenliği önemsediklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Geçtiğimiz iki yıl Serçin Yılanbalığı Şenliği büyük ilgi gördü. Bu yıl bu katılımın daha yoğun olacağını düşünüyorum. Yapılan şenlikle Serçin ve Yılanbalığı’na dikkati çektiğimizi düşünüyorum. Serçin Bafa Gölü’ne kıyısı olan güzel ve özel bir mahallemiz. Serçin’in tanınırlığını daha da arttırmayı hedefliyoruz. Pazar günü tüm bölge halkımızı Serçin Yılanbalığı Şenliğimize bekliyoruz” dedi.
Söke’ye bağlı Serçin Mahallesi’nde gerçekleşecek olan Yılanbalığı Şenliği için son hazırlıklar yapılıyor. Bu yıl 3.’sü yapılacak şenlik 26 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

AYDIN- Söke Belediyesi ekipleri şenliğin yapılacağı Serçin Mahallesi’nde düzenleme çalışmalarını sürdürürken, belediyenin tüm birimleri şenliğin sorunsuz geçmesi için adeta seferber oldu. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da Serçin Mahallesi’ne giderek, yapılan çalışmaları yakından takip etti, hazırlıklar hakkında bilgiler aldı.

“RENKLİ PROGRAM”

İnteraktif Çocuk Oyun Alanları, El Emeği ve Yöresel Ürünler Pazarı ile canlanacak şenlik alanında geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ücretiz yılanbalığı ikramı yapılacak. TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Sebahattin Gülümser konserinin yer aldığı programda Söke ve Karşıyaka Belediyeleri Şehir Bandoları mini konserleri, Söke Belediyesi, Gaziemir Belediyesi Halk Oyunları gösterileri, çeşitli sürpriz eğlence ve aktiviteler şenliğe renk katacak. Ayrıca şenlik kapsamında Söke’den Serçin’e bisiklet turu, şenlik alanında ‘Bafada Hayat Var’ konulu fotoğraf sergisi de açılacak.

“SERÇİN VE YILANBALIĞINI TANITMAK”

Bölgenin ve yılanbalığının tanıtımı için şenliği önemsediklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Geçtiğimiz iki yıl Serçin Yılanbalığı Şenliği büyük ilgi gördü. Bu yıl bu katılımın daha yoğun olacağını düşünüyorum. Yapılan şenlikle Serçin ve Yılanbalığı’na dikkati çektiğimizi düşünüyorum. Serçin Bafa Gölü’ne kıyısı olan güzel ve özel bir mahallemiz. Serçin’in tanınırlığını daha da arttırmayı hedefliyoruz. Pazar günü tüm bölge halkımızı Serçin Yılanbalığı Şenliğimize bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.