Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Sağlık Hizmetleri MYO’da kalite eğitimi gerçekleştirildi

EĞİTİM 04.11.2020 - 13:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3007+ kez okundu.
 

Söke Sağlık Hizmetleri MYO’da kalite eğitimi gerçekleştirildi

Söke Sağlık Hizmetleri MYO’da Yükseköğretimde kalite güvence ve kalite süreçleri eğitimi gerçekleşti.

SÖKE - Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından akademik ve idari personelde farkındalık sağlanması ve bilgi düzeyinin artırılması amacıyla düzenlenen “Yükseköğretimde Kalite Güvence ve Kalite Süreçleri” eğitimi, online olarak gerçekleştirildi. Eğitimin açılışında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Emine Gerçek Öter yükseköğretimde kalite kavramı ve kalite süreçlerinin önemini vurgulayarak, eğitimin verimli geçmesini temenni etti. Konuşmasının ardından ADÜ Kalite Komisyonu Kalite Kurulu Üyesi Koçarlı MYO Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Evrim Çevik, yükseköğretimde kalite güvence ve kalite süreçleri konuları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.  Program, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.
Söke Sağlık Hizmetleri MYO’da Yükseköğretimde kalite güvence ve kalite süreçleri eğitimi gerçekleşti.

SÖKE - Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından akademik ve idari personelde farkındalık sağlanması ve bilgi düzeyinin artırılması amacıyla düzenlenen “Yükseköğretimde Kalite Güvence ve Kalite Süreçleri” eğitimi, online olarak gerçekleştirildi.

Eğitimin açılışında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Emine Gerçek Öter yükseköğretimde kalite kavramı ve kalite süreçlerinin önemini vurgulayarak, eğitimin verimli geçmesini temenni etti. Konuşmasının ardından ADÜ Kalite Komisyonu Kalite Kurulu Üyesi Koçarlı MYO Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Evrim Çevik, yükseköğretimde kalite güvence ve kalite süreçleri konuları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.  Program, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.