Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Rotary’den hastane yararına kermes

GÜNCEL 11.10.2017 - 17:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2723+ kez okundu.
 

Söke Rotary’den hastane yararına kermes

Söke Rotary Kulübü, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde duyulan cihaz ve ekipmanları almak için kermes düzenledi.

AYDIN- Kermesten elde edilecek gelirin cihaz ve ekipman alımında kullanılacağı belirtildi. Söke Rotary Kulübü Başkanı Hülya Azbazdar, “Başhekim Mustafa İkizek Beyle görüştük. Hastanenin eksik olan aletleriyle ilgili bilgi aldık. Bebekler için yakın göz tarama aleti, kalp hastaları için 15 dakikada kalp krizi geçirip geçirmediği ölçen alet ile kadın doğum ünitesinde ultrason eksik olduğunu tespit ettik. Bizler de Rotary olarak böyle bir etkinlik yaparak alınacak olan aletlere destek olmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Söke Rotary Kulübü Başkanı Hülya Azbazdar,”Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı makamında ziyaret etti, kermesle ilgili bilgi verdi. Stanttan sembolik bir ürünle Başkan Toyran’a gelen Hülya Azbazdar’ı geri çevirmedi. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, anlamlı etkinlikleri için Hülya Azbazdar ve Söke Rotary Kulüp üyelerini kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.
Söke Rotary Kulübü, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde duyulan cihaz ve ekipmanları almak için kermes düzenledi.

AYDIN- Kermesten elde edilecek gelirin cihaz ve ekipman alımında kullanılacağı belirtildi. Söke Rotary Kulübü Başkanı Hülya Azbazdar, “Başhekim Mustafa İkizek Beyle görüştük. Hastanenin eksik olan aletleriyle ilgili bilgi aldık. Bebekler için yakın göz tarama aleti, kalp hastaları için 15 dakikada kalp krizi geçirip geçirmediği ölçen alet ile kadın doğum ünitesinde ultrason eksik olduğunu tespit ettik. Bizler de Rotary olarak böyle bir etkinlik yaparak alınacak olan aletlere destek olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Söke Rotary Kulübü Başkanı Hülya Azbazdar,”Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı makamında ziyaret etti, kermesle ilgili bilgi verdi. Stanttan sembolik bir ürünle Başkan Toyran’a gelen Hülya Azbazdar’ı geri çevirmedi. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, anlamlı etkinlikleri için Hülya Azbazdar ve Söke Rotary Kulüp üyelerini kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.