Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Panayırı’nın gözdesi ADÜ Çine Meslek Yüksek Okulu

EKONOMİ 14.09.2019 - 10:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4076+ kez okundu.
 

Söke Panayırı’nın gözdesi ADÜ Çine Meslek Yüksek Okulu

Söke Belediyesi öncülüğünde Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD) tarafından gerçekleştirilen Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı, 26. kez kapılarını ziyaretçilere açtı.

AYDIN- Söke kapalı pazar yerinde açılan panayırda başta tarım, otomotiv olmak üzere tarım sanayi sektöründeki son teknolojik yeniliklerin tüketici ile buluştu. Söke pazaryeri alanında önceki gün saat 18:00’de açılışı gerçekleştirilen 26. Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı’na Söke’den 27, İstanbul’dan 2, Aydın’dan 7, İzmir’den 5, Denizli’den 3, Muğla’dan 1, Konya’dan 4 firma, Manisa’dan 1 firma yerini aldı. Ayrıca ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları, Belediye Kurs Merkezi Kursiyerleri ürünlerini sergileyerek etkinliğe renk kattılar. Söke 26. Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı törenle açılmıştı Söke 26. Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı’nı en çok uğranan ve beğeni alan bölümü Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksek Okulu oldu. Okulun açmış olduğu stanttaki tamamen organik ve kendi üretimleri olan ürünler, davetlilerin ve gelen vatandaşların gözdesi oldu. Öğretim Görevlisi Fatih Tozoğlu’nun da katıldığı stantta, Çine Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Serkan Bakırcı, “Ürünlerimiz beyaz peynir, çökelek, kaşar, keçi peyniri, Zeytin, Zeytinyağı ve Zeytinyağı Sabunu olarak burada görücüye çıktı. Ürünlerimizi kendimiz tamamen organik ve katkısız olarak üretiyoruz. Ayrıca Reçel çeşitlerimiz var (ayva, çilek, turunç, vişne, portakal). Bunun yanında Turşu çeşitleriz de var (biber, salatalık, karışık). Devamında Erişte, yumurta Et ve Tavuk ürünlerimizde startımızda yerine aldı” dedi.
Söke Belediyesi öncülüğünde Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD) tarafından gerçekleştirilen Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı, 26. kez kapılarını ziyaretçilere açtı.

AYDIN- Söke kapalı pazar yerinde açılan panayırda başta tarım, otomotiv olmak üzere tarım sanayi sektöründeki son teknolojik yeniliklerin tüketici ile buluştu.

Söke pazaryeri alanında önceki gün saat 18:00’de açılışı gerçekleştirilen 26. Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı’na Söke’den 27, İstanbul’dan 2, Aydın’dan 7, İzmir’den 5, Denizli’den 3, Muğla’dan 1, Konya’dan 4 firma, Manisa’dan 1 firma yerini aldı. Ayrıca ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları, Belediye Kurs Merkezi Kursiyerleri ürünlerini sergileyerek etkinliğe renk kattılar.

Söke 26. Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı törenle açılmıştı

Söke 26. Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı’nı en çok uğranan ve beğeni alan bölümü Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksek Okulu oldu. Okulun açmış olduğu stanttaki tamamen organik ve kendi üretimleri olan ürünler, davetlilerin ve gelen vatandaşların gözdesi oldu.

Öğretim Görevlisi Fatih Tozoğlu’nun da katıldığı stantta, Çine Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Serkan Bakırcı, “Ürünlerimiz beyaz peynir, çökelek, kaşar, keçi peyniri, Zeytin, Zeytinyağı ve Zeytinyağı Sabunu olarak burada görücüye çıktı. Ürünlerimizi kendimiz tamamen organik ve katkısız olarak üretiyoruz. Ayrıca Reçel çeşitlerimiz var (ayva, çilek, turunç, vişne, portakal). Bunun yanında Turşu çeşitleriz de var (biber, salatalık, karışık). Devamında Erişte, yumurta Et ve Tavuk ürünlerimizde startımızda yerine aldı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.