Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke OSB altyapıya başlıyor

GENEL 29.05.2017 - 17:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3893+ kez okundu.
 

Söke OSB altyapıya başlıyor

Söke OSB’de atık su ve yağmur suyu hattı yapımı başlıyor

AYDIN- Söke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2017 yılını altyapı yatırım yılı olarak belirlemişti. Bu kapsamda daha önce altyapı çalışmalarında kullanılacak boru ve bacalar alınmış, iş sadece altyapı çalışmalarının yapılmasına kalmıştı. Söke OSB atık su ve yağmursuyu hattının yapım işi için ihalesini yaptı. Yapılan ihalede 7 firmanın ihale dosyası aldığı, 5 firmanın teklif dosyası sunduğu belirtildi. İhalede yapılan değerlendirme sonucunda montaj yapım işinin, en uygun teklif veren Etüt Mimarlık firmasına ihale edildiği açıklandı. Söke OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, “OSB’de 4 Bin 850 metre atıksu, 6 Bin 150 metre yağmursuyu olmak üzere toplam 11 Bin metrelik atık su ve yağmursuyu hattının yapımı başlıyor. Boru ve baca montaj yapım işi ihalesini gerçekleştirdik. Kazı ve montaj işinin 3 ay içinde tamamlanması planlanmıştır. OSB’ye ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Söke OSB’de atık su ve yağmur suyu hattı yapımı başlıyor

AYDIN- Söke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2017 yılını altyapı yatırım yılı olarak belirlemişti. Bu kapsamda daha önce altyapı çalışmalarında kullanılacak boru ve bacalar alınmış, iş sadece altyapı çalışmalarının yapılmasına kalmıştı.

Söke OSB atık su ve yağmursuyu hattının yapım işi için ihalesini yaptı. Yapılan ihalede 7 firmanın ihale dosyası aldığı, 5 firmanın teklif dosyası sunduğu belirtildi. İhalede yapılan değerlendirme sonucunda montaj yapım işinin, en uygun teklif veren Etüt Mimarlık firmasına ihale edildiği açıklandı.

Söke OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, “OSB’de 4 Bin 850 metre atıksu, 6 Bin 150 metre yağmursuyu olmak üzere toplam 11 Bin metrelik atık su ve yağmursuyu hattının yapımı başlıyor. Boru ve baca montaj yapım işi ihalesini gerçekleştirdik. Kazı ve montaj işinin 3 ay içinde tamamlanması planlanmıştır. OSB’ye ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.