Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke merkezde yol yenilemeye devam

EKONOMİ 05.08.2016 - 23:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4256+ kez okundu.
 

Söke merkezde yol yenilemeye devam

Söke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yenileme hamlesinde Fevzipaşa Mahallesi’nde devam eden çalışmaların yanında, Konak Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi’nin iki önemli caddesine de el atıldığı bildirildi.

AYDIN- Kemalpaşa Mahallesi’nde 6 Eylül Caddesi’nde aynı günün sabahında eski kaplamanın sökümü yapılırken, öğleden sonra ise parke taşı döşemesine başlandı. Dere Caddesi birleşiminden başlayıp, Kemalpaşa Mahallesi meydanına kadar uzanan 6 Eylül Caddesi yeni parke taşlarına kavuşuyor. 6 Eylül Caddesi’nde yeni parke taşlarının döşemesi devam ediyor. “NAMIK KEMAL CADDESİ YENİLENECEK” Diğer taraftan Konak Mahallesi’nin en sorunlu caddelerinden biri olan Namık Kemal Caddesi’nde de yol yenileme çalışması başladı. Orman İşletme Müdürlüğü önünden başlayıp, Konak Mahallesi Muhtarlığı’na kadar devam eden Namık Kemal Caddesi de yeni parke taş kaplamasına ve yeni kaldırımlarına kavuşacak. Namık Kemal Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarının ilk etabı Orman İşletme Müdürlüğü önünden eski yol kaplamasının sökümü ile başladı. Burada yapılacak altyapı çalışmalarının ardından yol yenileme ve kaldırım yapım çalışmaları hız kazanacak. “FEVZİPAŞA’DA ÇALIŞMALAR TAM GAZ” Söke’nin Fevzipaşa Mahallesi’nde ise yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Ömrünü yitirmiş eski yol kaplamalarının söküldüğü Fevzipaşa Mahallesi sokakları yeni parke taş yolları ve kaldırımlarına kavuşuyor. Zambak, Zarif Sokak’ta tamamlanan çalışmaların ardından Zorlu Sokak’ta parke döşeme çalışmaları başladı. Turgut Pura Sokak’ta ise yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Söke Belediyesi ekiplerince Çavdar Mahallesi’nde yol yenileme çalışmaları devam ederken, Sarıkemer’deki çalışmaların tamamlandığı belirtildi.  
Söke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yenileme hamlesinde Fevzipaşa Mahallesi’nde devam eden çalışmaların yanında, Konak Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi’nin iki önemli caddesine de el atıldığı bildirildi.

AYDIN- Kemalpaşa Mahallesi’nde 6 Eylül Caddesi’nde aynı günün sabahında eski kaplamanın sökümü yapılırken, öğleden sonra ise parke taşı döşemesine başlandı. Dere Caddesi birleşiminden başlayıp, Kemalpaşa Mahallesi meydanına kadar uzanan 6 Eylül Caddesi yeni parke taşlarına kavuşuyor. 6 Eylül Caddesi’nde yeni parke taşlarının döşemesi devam ediyor.

“NAMIK KEMAL CADDESİ YENİLENECEK”

Diğer taraftan Konak Mahallesi’nin en sorunlu caddelerinden biri olan Namık Kemal Caddesi’nde de yol yenileme çalışması başladı. Orman İşletme Müdürlüğü önünden başlayıp, Konak Mahallesi Muhtarlığı’na kadar devam eden Namık Kemal Caddesi de yeni parke taş kaplamasına ve yeni kaldırımlarına kavuşacak. Namık Kemal Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarının ilk etabı Orman İşletme Müdürlüğü önünden eski yol kaplamasının sökümü ile başladı. Burada yapılacak altyapı çalışmalarının ardından yol yenileme ve kaldırım yapım çalışmaları hız kazanacak.

“FEVZİPAŞA’DA ÇALIŞMALAR TAM GAZ”

Söke’nin Fevzipaşa Mahallesi’nde ise yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Ömrünü yitirmiş eski yol kaplamalarının söküldüğü Fevzipaşa Mahallesi sokakları yeni parke taş yolları ve kaldırımlarına kavuşuyor. Zambak, Zarif Sokak’ta tamamlanan çalışmaların ardından Zorlu Sokak’ta parke döşeme çalışmaları başladı. Turgut Pura Sokak’ta ise yol yenileme çalışmaları devam ediyor.

Söke Belediyesi ekiplerince Çavdar Mahallesi’nde yol yenileme çalışmaları devam ederken, Sarıkemer’deki çalışmaların tamamlandığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.