Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke kışlık çiçeklerle renkleniyor

GÜNCEL 05.12.2019 - 16:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2704+ kez okundu.
 

Söke kışlık çiçeklerle renkleniyor

Söke Belediyesi’nin bünyesinde çiçek üretimini gerçekleştiren serada kış sezonunun çiçeklerinin hazır olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, bu sezon kışlık 154 bin adet çiçek yetiştiren, yaklaşık 500 m2 alana sahip Söke Belediyesi serasında kış mevsimi çiçekleri hercai menekşe, Ankara çiçeği ve aslanağzı türleri üretildi. Söke Belediyesi yeşil alan düzenlemeleri, peyzaj çalışmalarında kullanmakta olduğu çiçeklerini kendisi üretmeye devam ediyor. Piyasadan çok daha az maliyete üretilen çiçekler Söke ve Söke Belediyesi’ne maddi olarak tasarruf sağladığı gibi, zamandan da tasarruf ettiriyor. “Çiçek Dikimi Başladı” Serada üretilen kışlık çiçeklerin Söke’nin çeşitli noktalarında bulunan park ve yeşil alanlara dikimi başladı. Söke Belediyesi Park Ve Bahçe İşleri ekipleri çiçek dikimi yaparken, Söke kışlık çiçeklerle renkleniyor.
Söke Belediyesi’nin bünyesinde çiçek üretimini gerçekleştiren serada kış sezonunun çiçeklerinin hazır olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, bu sezon kışlık 154 bin adet çiçek yetiştiren, yaklaşık 500 m2 alana sahip Söke Belediyesi serasında kış mevsimi çiçekleri hercai menekşe, Ankara çiçeği ve aslanağzı türleri üretildi.

Söke Belediyesi yeşil alan düzenlemeleri, peyzaj çalışmalarında kullanmakta olduğu çiçeklerini kendisi üretmeye devam ediyor. Piyasadan çok daha az maliyete üretilen çiçekler Söke ve Söke Belediyesi’ne maddi olarak tasarruf sağladığı gibi, zamandan da tasarruf ettiriyor.

“Çiçek Dikimi Başladı”

Serada üretilen kışlık çiçeklerin Söke’nin çeşitli noktalarında bulunan park ve yeşil alanlara dikimi başladı. Söke Belediyesi Park Ve Bahçe İşleri ekipleri çiçek dikimi yaparken, Söke kışlık çiçeklerle renkleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.