Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Kent Müzesi 1001 ziyaretçi sayısına ulaştı

KÜLTÜR 18.09.2017 - 16:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3280+ kez okundu.
 

Söke Kent Müzesi 1001 ziyaretçi sayısına ulaştı

Söke’de Mayıs ayı sonunda yeniden düzenlenmesiyle Kent Müzesi’ne dönüşerek hizmete giren Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi ziyaretçilerini ağırlıyor.

AYDIN- 3 aylık kısa bir sürede, özellikle yaz aylarına denk gelmesine rağmen 1.000 kişinin ziyaret ettiği müzeye önümüzdeki dönemde daha yoğun ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Eğitim-Öğretim Yılı içinde okulların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bu arada, Söke Kent Müzesi’nin 1001. Ziyaretçisi Mimari Destarosyon öğrencisi Cihat Solmaz adlı genç oldu. Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi Söke Kent Müzesi Sorumlusu Cevdet Üzüm tarafından 1001. Ziyaretçi Cihat Solmaz’a günün anısına sürpriz bir hediye takdim edildi. Öğrenci Cihat Solmaz, müzenin kendisini etkilediğini, restorasyon bölümünü tercih eden bir öğrenci olarak kentin tarihine yapılan hizmeti çok beğendiğini dile getirdi.
Söke’de Mayıs ayı sonunda yeniden düzenlenmesiyle Kent Müzesi’ne dönüşerek hizmete giren Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi ziyaretçilerini ağırlıyor.

AYDIN- 3 aylık kısa bir sürede, özellikle yaz aylarına denk gelmesine rağmen 1.000 kişinin ziyaret ettiği müzeye önümüzdeki dönemde daha yoğun ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Eğitim-Öğretim Yılı içinde okulların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Bu arada, Söke Kent Müzesi’nin 1001. Ziyaretçisi Mimari Destarosyon öğrencisi Cihat Solmaz adlı genç oldu. Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi Söke Kent Müzesi Sorumlusu Cevdet Üzüm tarafından 1001. Ziyaretçi Cihat Solmaz’a günün anısına sürpriz bir hediye takdim edildi. Öğrenci Cihat Solmaz, müzenin kendisini etkilediğini, restorasyon bölümünü tercih eden bir öğrenci olarak kentin tarihine yapılan hizmeti çok beğendiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.