Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Kent Konseyi bayram öncesi çocukları sevindirdi

GÜNCEL 21.07.2020 - 23:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4058+ kez okundu.
 

Söke Kent Konseyi bayram öncesi çocukları sevindirdi

Söke Kent Konseyi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirdiği ‘Bir Çocuk'ta Sen Giydir’ kampanyası ile ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdi.

AYDIN - Muhtarlıklar aracılığıyla ihtiyaç sahibi aileler ve çocukları tespit eden Söke kent Konseyi, işbirliği yapılan mağazalardan bayramlıkları çocuklarla buluşturdu. Çocuklar gönüllerince bayramlıklarını seçtiler. Bu yıl için başlangıç yılı olarak belirlenen proje kapsamında 185 çocuğa ulaşmayı başardıklarını belirten Söke Kent Konseyi Başkanı Güler Nalbant, “Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerimiz ve konseyimiz bünyesinde yer alan Meclisler ve çalışma gruplarının üyeleri bu projede yine özveri ile çalıştılar. Kurban Bayramı öncesinde çocukları sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın ailelerinden çok güzel geri dönüşler aldık. Proje; şehrimizde birlik ve beraberlikle Yardımlaşma kültürünü yaşatmak için güzel bir fırsat oldu. Bu projede bize destek olan mahalle muhtarlarımıza ve bütün katılımcılarına teşekkür ediyorum” dedi.
Söke Kent Konseyi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirdiği ‘Bir Çocuk'ta Sen Giydir’ kampanyası ile ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdi.

AYDIN - Muhtarlıklar aracılığıyla ihtiyaç sahibi aileler ve çocukları tespit eden Söke kent Konseyi, işbirliği yapılan mağazalardan bayramlıkları çocuklarla buluşturdu. Çocuklar gönüllerince bayramlıklarını seçtiler.

Bu yıl için başlangıç yılı olarak belirlenen proje kapsamında 185 çocuğa ulaşmayı başardıklarını belirten Söke Kent Konseyi Başkanı Güler Nalbant, “Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerimiz ve konseyimiz bünyesinde yer alan Meclisler ve çalışma gruplarının üyeleri bu projede yine özveri ile çalıştılar. Kurban Bayramı öncesinde çocukları sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın ailelerinden çok güzel geri dönüşler aldık. Proje; şehrimizde birlik ve beraberlikle Yardımlaşma kültürünü yaşatmak için güzel bir fırsat oldu. Bu projede bize destek olan mahalle muhtarlarımıza ve bütün katılımcılarına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.