Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Jandarma'da ‘Güven Masası’ oluşturuldu

ASAYİŞ 16.11.2019 - 15:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3071+ kez okundu.
 

Söke Jandarma'da ‘Güven Masası’ oluşturuldu

İçişleri Bakanlığı’nın Emniyet Genel Müdürlüğü’nden sonra Jandarma Genel Komutanlığı’nda da başlattığı “güven masası” uygulaması, Söke Jandarma Komutanlığı binasında da oluşturuldu.

AYDIN  - Uygulamada jandarma karakol komutanlıklarında vatandaşlar önce güven masalarında karşılanıyor, burada sorunları, talepleri dinledikten sonra ilgili birimlere yönlendiriliyor. Söke İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde de “Güven Masası” oluşturulurken; belirlenen çalışma prensipleri dahilinde vatandaşlara güven ve güler yüzlü hizmet verilecek. Söke Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek faaliyetleri ile ilgili Söke Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan’dan bilgiler alan İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu yaptığı açıklamasında, “Jandarma Genel Komutanlığı’nın oluru ile belirlenen Jandarma Karakol Komutanlıkları’nda, karakola müracaat eden vatandaşlarımızın güler yüzle ve güven verici şekilde karşılanmaları, doğru iletişim kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınması ve işlemlerinin süratle tamamlanması maksadıyla oluşturulan masada, Merkez Jandarma Karakolu personeli görev yapmaktadır. Söke’mizde de oluşturulan güven masası etkin bir şekilde hizmet verecektir” dedi.
İçişleri Bakanlığı’nın Emniyet Genel Müdürlüğü’nden sonra Jandarma Genel Komutanlığı’nda da başlattığı “güven masası” uygulaması, Söke Jandarma Komutanlığı binasında da oluşturuldu.

AYDIN  - Uygulamada jandarma karakol komutanlıklarında vatandaşlar önce güven masalarında karşılanıyor, burada sorunları, talepleri dinledikten sonra ilgili birimlere yönlendiriliyor.

Söke İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde de “Güven Masası” oluşturulurken; belirlenen çalışma prensipleri dahilinde vatandaşlara güven ve güler yüzlü hizmet verilecek.

Söke Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek faaliyetleri ile ilgili Söke Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan’dan bilgiler alan İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu yaptığı açıklamasında, “Jandarma Genel Komutanlığı’nın oluru ile belirlenen Jandarma Karakol Komutanlıkları’nda, karakola müracaat eden vatandaşlarımızın güler yüzle ve güven verici şekilde karşılanmaları, doğru iletişim kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınması ve işlemlerinin süratle tamamlanması maksadıyla oluşturulan masada, Merkez Jandarma Karakolu personeli görev yapmaktadır. Söke’mizde de oluşturulan güven masası etkin bir şekilde hizmet verecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.