Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke İlçe Stadı tribün koltukları yenilendi

SPOR 19.10.2017 - 15:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3016+ kez okundu.
 

Söke İlçe Stadı tribün koltukları yenilendi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Söke İlçe Stadı’nın tribün koltukları tümüyle yenilendi.

AYDIN- Söke İlçe Stadı’nın devre arasında gerçekleştirilen çim zemininin yenilenmesinin ardından deforme olan koltukları yenilenerek yeni görünümüne kavuştu. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çalışma kapsamında 2 bin yeni koltuk montajının gerçekleştirildiği bildirildi. Söke İlçe Stadı’ndaki tribün 22 Ekim 2017 Pazar günü oynanacak Sökespor - Şuhut Belediyespor maçına yeni koltukları ile ev sahipliği yapacak. Söke Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Turan Günen yapılan çalışmalar ile stadın yeni bir görünüme kavuştuğunu ifade ederek, “Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından çim zemininin yenilenmesi, 2 bin kişilik koltukların değişmesi ve geçen yıl yaptırılan sentetik koşu parkuru ile tel örgülerinin yenilenmesiyle Söke İlçe Stadı yeni bir görünüme kavuştu. Ayrıca Sökespor Salonumuzun da bakım onarım çalışmaları bitmek üzere olup çok kısa sürede sporcularımızın ve sporseverlerimizin hizmetine açılacaktır. İlçemizdeki spor tesislerimizde yapılan çalışmaların gerçekleşmesini sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Söke İlçe Stadı’nın tribün koltukları tümüyle yenilendi.

AYDIN- Söke İlçe Stadı’nın devre arasında gerçekleştirilen çim zemininin yenilenmesinin ardından deforme olan koltukları yenilenerek yeni görünümüne kavuştu. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çalışma kapsamında 2 bin yeni koltuk montajının gerçekleştirildiği bildirildi.

Söke İlçe Stadı’ndaki tribün 22 Ekim 2017 Pazar günü oynanacak Sökespor - Şuhut Belediyespor maçına yeni koltukları ile ev sahipliği yapacak. Söke Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Turan Günen yapılan çalışmalar ile stadın yeni bir görünüme kavuştuğunu ifade ederek, “Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından çim zemininin yenilenmesi, 2 bin kişilik koltukların değişmesi ve geçen yıl yaptırılan sentetik koşu parkuru ile tel örgülerinin yenilenmesiyle Söke İlçe Stadı yeni bir görünüme kavuştu. Ayrıca Sökespor Salonumuzun da bakım onarım çalışmaları bitmek üzere olup çok kısa sürede sporcularımızın ve sporseverlerimizin hizmetine açılacaktır. İlçemizdeki spor tesislerimizde yapılan çalışmaların gerçekleşmesini sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.