Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Doğa Koleji birincilikleri kaptırmıyor

EĞİTİM 30.10.2019 - 13:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3453+ kez okundu.
 

Söke Doğa Koleji birincilikleri kaptırmıyor

Doğa Koleji ilçe genelinde elde ettiği derecelerle dikkat çekiyor.

AYDIN- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile İlçe genelinde düzenlenen yarışmalarda Özel Söke Doğa Koleji öğrencileri zirveyi kimseye bırakmadı. İlçede yapılan erkek basketbol takım turnuvasında Doğa Koleji tüm dallarda ismini 1 numaraya yazdırdı. Lise erkek basketbol takımı 13 okul arasından, Ortaokul erkek basketbol takımı ise 24 okul arasından 1. olarak Cumhuriyet Kupası’nı okullarına taşıdı. Cumhuriyet ve Mili İrade konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında ise şiir kategorisinde 5. Sınıf öğrencisi Nil Saymaz 1. olurken, kompozisyon dalında 10. Sınıf öğrencisi Aleyna Albayrak 2. oldu. Söke Özel Doğa Koleji öğrencileri Nehir Şafak ve Ada Mira Uysal ise, Antalya Kemer’de yapılan Uluslararası Bale ve Dans yarışmasında bir tane 1.’lik, iki tane 3.’lük derecesi ile okullarına bir başarı daha kazandırdılar. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de Kuşadası’nda yaşayan bu öğrencileri makamında kabul ederek hem okullarına hem de bölgemize bu gurur yaşattıkları için tebrik etti. Okullar daha 1.5 ay gibi kısa bir süre önce açılmış olmasına rağmen Söke Doğa Koleji’nin elde ettiği başarılar kamuoyu tarafından takdirle karşılanıyor.
Doğa Koleji ilçe genelinde elde ettiği derecelerle dikkat çekiyor.

AYDIN- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile İlçe genelinde düzenlenen yarışmalarda Özel Söke Doğa Koleji öğrencileri zirveyi kimseye bırakmadı.

İlçede yapılan erkek basketbol takım turnuvasında Doğa Koleji tüm dallarda ismini 1 numaraya yazdırdı. Lise erkek basketbol takımı 13 okul arasından, Ortaokul erkek basketbol takımı ise 24 okul arasından 1. olarak Cumhuriyet Kupası’nı okullarına taşıdı.

Cumhuriyet ve Mili İrade konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında ise şiir kategorisinde 5. Sınıf öğrencisi Nil Saymaz 1. olurken, kompozisyon dalında 10. Sınıf öğrencisi Aleyna Albayrak 2. oldu.

Söke Özel Doğa Koleji öğrencileri Nehir Şafak ve Ada Mira Uysal ise, Antalya Kemer’de yapılan Uluslararası Bale ve Dans yarışmasında bir tane 1.’lik, iki tane 3.’lük derecesi ile okullarına bir başarı daha kazandırdılar.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de Kuşadası’nda yaşayan bu öğrencileri makamında kabul ederek hem okullarına hem de bölgemize bu gurur yaşattıkları için tebrik etti.

Okullar daha 1.5 ay gibi kısa bir süre önce açılmış olmasına rağmen Söke Doğa Koleji’nin elde ettiği başarılar kamuoyu tarafından takdirle karşılanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.