Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke’deki orman yangını kontrol altına alındı

YAŞAM 14.08.2020 - 18:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3389+ kez okundu.
 

Söke’deki orman yangını kontrol altına alındı

Aydın’ın Söke ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Aydın’ın Söke ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, Sazlı Mahallesi’ndeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yangın söndürme ekipleri sevk edildi.             Ekipler yangına havadan ve karadan müdahale etti. Karayolu kenarında çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma ve söndürme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
Aydın’ın Söke ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Aydın’ın Söke ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Sazlı Mahallesi’ndeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

           

Ekipler yangına havadan ve karadan müdahale etti. Karayolu kenarında çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma ve söndürme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.