Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke’de kasaplara denetleme

TEKNOLOJİ 14.06.2016 - 11:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2874+ kez okundu.
 

Söke’de kasaplara denetleme

Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri kasap denetimleri gerçekleştirildi.

Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Veteriner Hekimi Arif Eyiol, Zabıta Komiseri Üzeyir Korkmaz’ın da bulunduğu denetimlerde Söke’deki kasaplarda işyeri ruhsatı, hijyen, tezgah ve dolaplardaki etlerin mezbaha kesim belgeleri ile damgalarının kontrolleri yapıldı. Son dönemde Aydın ili genelinde kaçak domuz eti kesimi ve satışı ile ilgili çıkan haberler üzerine ilçe merkezinde yapılan denetimler yüreklere su serpti. Yapılan denetimlerde Söke’deki kasaplarda satışı yapılan tüm etlerin damgalı olduğu, mezbaha ve kesim belgelerinin bulunduğu, hiçbir domuz eti ve mamulüne rastlanmadığı belirtildi. Bur türlü denetimlerin periyodik aralıklarla yapılacağı belirtildi.
Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri kasap denetimleri gerçekleştirildi.

Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Veteriner Hekimi Arif Eyiol, Zabıta Komiseri Üzeyir Korkmaz’ın da bulunduğu denetimlerde Söke’deki kasaplarda işyeri ruhsatı, hijyen, tezgah ve dolaplardaki etlerin mezbaha kesim belgeleri ile damgalarının kontrolleri yapıldı.

Son dönemde Aydın ili genelinde kaçak domuz eti kesimi ve satışı ile ilgili çıkan haberler üzerine ilçe merkezinde yapılan denetimler yüreklere su serpti. Yapılan denetimlerde Söke’deki kasaplarda satışı yapılan tüm etlerin damgalı olduğu, mezbaha ve kesim belgelerinin bulunduğu, hiçbir domuz eti ve mamulüne rastlanmadığı belirtildi.

Bur türlü denetimlerin periyodik aralıklarla yapılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.