Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke’de fakülte karşısı renkleniyor

GÜNCEL 23.09.2016 - 22:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3094+ kez okundu.
 

Söke’de fakülte karşısı renkleniyor

Söke’nin Yenikent Mahallesi İşletme Fakültesi karşısında atıl durumda olan alan, dev bir yeşil alana dönüştü.

AYDIN- Öncelikle Söke’de eğitim gören üniversitelilerin yaşam alanı haline gelecek olan spor alanları çevresindeki yeşil alanda çalışmaların son aşamasına gelindiği bildirildi. Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamada,  şöyle denildi: “Ekimi yapılan çimlerle yemyeşil bir görüntüye kavuşan fakülteler karşısı park alanında aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Fakülteler Caddesi ile 56. Sokak arasında bağlantı sağlayacak merdiven düzenlemesinin de yapıldığı yeşil alanda çalışmalar kapsamında ara yollar ve otopark alanının parke döşemesi de bir yandan yapılıyor. Yeşil alanda istinat duvarı gökkuşağı gibi renkli hale getirilirken, alanda renkli görüntüler kendisini göstermeye başladı. Çevre mahalle sakinleri tarafından atıl olmaktan kurtarılan alan ile ilgili memnuniyetler belirtilirken; yeşil alan düzenlemesi ile başta üniversite öğrencilerimiz başta olmak üzere Söke halkı nefes alacakları yeni bir rekreasyon alanına kavuşmuş olacak.”
Söke’nin Yenikent Mahallesi İşletme Fakültesi karşısında atıl durumda olan alan, dev bir yeşil alana dönüştü.

AYDIN- Öncelikle Söke’de eğitim gören üniversitelilerin yaşam alanı haline gelecek olan spor alanları çevresindeki yeşil alanda çalışmaların son aşamasına gelindiği bildirildi. Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamada,  şöyle denildi:

“Ekimi yapılan çimlerle yemyeşil bir görüntüye kavuşan fakülteler karşısı park alanında aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Fakülteler Caddesi ile 56. Sokak arasında bağlantı sağlayacak merdiven düzenlemesinin de yapıldığı yeşil alanda çalışmalar kapsamında ara yollar ve otopark alanının parke döşemesi de bir yandan yapılıyor. Yeşil alanda istinat duvarı gökkuşağı gibi renkli hale getirilirken, alanda renkli görüntüler kendisini göstermeye başladı. Çevre mahalle sakinleri tarafından atıl olmaktan kurtarılan alan ile ilgili memnuniyetler belirtilirken; yeşil alan düzenlemesi ile başta üniversite öğrencilerimiz başta olmak üzere Söke halkı nefes alacakları yeni bir rekreasyon alanına kavuşmuş olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.