Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi’nden DSİ’ye ziyaret

GÜNCEL 20.09.2017 - 16:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3829+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi’nden DSİ’ye ziyaret

Söke Belediyesi, Söke Çayı Islah Projesi ile ilgili olarak Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Aydın Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

AYDIN- DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta’ya yapılan ziyarette, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran beraberinde Başkan Yarımcısı Mine Aşçı ve Genel Koordinatör Süleyman Çakmak bulundu. Söke Çayı üzerinde bulunan dükkanlar, dükkanların zemin betonu ve otoparkların yıkımı ile kendi sorumluluğunu yerine getiren Söke Belediyesi, yakın zamanda Söke Çayı’nı DSİ’ye devredecek. İstinat duvarları ile zemin betonu gibi ıslah çalışmasını yapacak DSİ’nin, Söke Çayı çalışmalarını yatırım programına alması için yapılan görüşmelerin oldukça olumlu geçtiği belirtildi. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke’nin önünü açacak dev projelerden biri olan Söke Çayı Islah ve Çevre Düzenleme Projesi’nin önemini bir kez daha vurguladıklarını belirterek, “Çayın özellikle kent merkezinden geçen kısmının öncelikli olarak ele alınmasının gerekli olduğunu Bölge Müdürümüze ilettik” dedi. DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta’nın Söke Çayı Projesi’nin 2017’nin son çeyreği yatırım programına alınması için elinden geleni yapacağını söylediği ifade edildi. Ziyarette projenin hayata geçmesi için kurumlar arasındaki bürokratik çalışmaların hızlandırılması anlamında karşılıklı görüş birliğine varıldığı belirtildi.
Söke Belediyesi, Söke Çayı Islah Projesi ile ilgili olarak Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Aydın Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

AYDIN- DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta’ya yapılan ziyarette, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran beraberinde Başkan Yarımcısı Mine Aşçı ve Genel Koordinatör Süleyman Çakmak bulundu.

Söke Çayı üzerinde bulunan dükkanlar, dükkanların zemin betonu ve otoparkların yıkımı ile kendi sorumluluğunu yerine getiren Söke Belediyesi, yakın zamanda Söke Çayı’nı DSİ’ye devredecek. İstinat duvarları ile zemin betonu gibi ıslah çalışmasını yapacak DSİ’nin, Söke Çayı çalışmalarını yatırım programına alması için yapılan görüşmelerin oldukça olumlu geçtiği belirtildi. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke’nin önünü açacak dev projelerden biri olan Söke Çayı Islah ve Çevre Düzenleme Projesi’nin önemini bir kez daha vurguladıklarını belirterek, “Çayın özellikle kent merkezinden geçen kısmının öncelikli olarak ele alınmasının gerekli olduğunu Bölge Müdürümüze ilettik” dedi.

DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta’nın Söke Çayı Projesi’nin 2017’nin son çeyreği yatırım programına alınması için elinden geleni yapacağını söylediği ifade edildi. Ziyarette projenin hayata geçmesi için kurumlar arasındaki bürokratik çalışmaların hızlandırılması anlamında karşılıklı görüş birliğine varıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.