Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi’nden çocuklara 23 Nisan hediyesi

GÜNCEL 18.04.2019 - 18:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2990+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi’nden çocuklara 23 Nisan hediyesi

Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan uçurtma şenliğinin bu yıl da yapılacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, bu yıl 14.’sü yapılacak Uçurtma Şenliği’nin yanı sıra düzenlenen etkinlikte, çocuklar doyasıya eğlenecek. Novada Outlet Söke’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek 23 Nisan Uçurtma Şenliği ve Çocuk Etkinlikleri 21 Nisan 2019 Pazar günü 14:00 ile 18:00 saatleri arasında Novada otoparkında yapılacak. Sahne gösterileri, şişme oyun parkları, yüz boyama, balon katlama, palyaço ve süper kahramanlar gibi animasyon gösterilerinin yer alacağı etkinlik, çocuk şenliğine dönüşecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek uçurtma dağıtımı ve çocuk etkinliklerine çocuklar başta olmak üzere tüm Söke halkı davet ediliyor.
Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan uçurtma şenliğinin bu yıl da yapılacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, bu yıl 14.’sü yapılacak Uçurtma Şenliği’nin yanı sıra düzenlenen etkinlikte, çocuklar doyasıya eğlenecek. Novada Outlet Söke’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek 23 Nisan Uçurtma Şenliği ve Çocuk Etkinlikleri 21 Nisan 2019 Pazar günü 14:00 ile 18:00 saatleri arasında Novada otoparkında yapılacak.

Sahne gösterileri, şişme oyun parkları, yüz boyama, balon katlama, palyaço ve süper kahramanlar gibi animasyon gösterilerinin yer alacağı etkinlik, çocuk şenliğine dönüşecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek uçurtma dağıtımı ve çocuk etkinliklerine çocuklar başta olmak üzere tüm Söke halkı davet ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.