Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi’nden Çavdar ve Doğanbey’e fotoğraf sürprizi

GÜNCEL 06.11.2019 - 18:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3263+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi’nden Çavdar ve Doğanbey’e fotoğraf sürprizi

Söke’ye bağlı Doğanbey ve Çavdar Mahalleleri’nin doğa ve kültürünü yansıtan fotoğraflar, iki mahalle muhtarına teslim edildi.

SÖKE- Geçtiğimiz 19 Ekim’de Söke’de kutlanan Muhtarlar Günü’nde Söke Belediyesi tarafından açılan fotoğraf sergisinde sanatçı Sabih Güzel tarafından çekilen Doğanbey ve Çavdar Mahallesi fotoğrafları sergilenmişti. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen serginin açılışı Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Levent Tuncel ve ilçe protokolün katılımları ile yapılmış, katılımcıların oldukça beğenisini kazanmıştı. Bu sergide yer alan Söke’ye bağlı Doğanbey ve Çavdar Mahalleleri’nin doğa ve kültürünü yansıtan fotoğraflar, iki mahalle muhtarına teslim edildi. Söke Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından teslim edilen fotoğraflar, Doğanbey Muhtarı Serdar Sarıkurt ve Çavdar Muhtarı Yalçın Pak’a sürpriz oldu. Muhtarlar Söke Belediyesi’nin jesti üzerine Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür ettiler.
Söke’ye bağlı Doğanbey ve Çavdar Mahalleleri’nin doğa ve kültürünü yansıtan fotoğraflar, iki mahalle muhtarına teslim edildi.

SÖKE- Geçtiğimiz 19 Ekim’de Söke’de kutlanan Muhtarlar Günü’nde Söke Belediyesi tarafından açılan fotoğraf sergisinde sanatçı Sabih Güzel tarafından çekilen Doğanbey ve Çavdar Mahallesi fotoğrafları sergilenmişti. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen serginin açılışı Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Levent Tuncel ve ilçe protokolün katılımları ile yapılmış, katılımcıların oldukça beğenisini kazanmıştı.

Bu sergide yer alan Söke’ye bağlı Doğanbey ve Çavdar Mahalleleri’nin doğa ve kültürünü yansıtan fotoğraflar, iki mahalle muhtarına teslim edildi. Söke Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından teslim edilen fotoğraflar, Doğanbey Muhtarı Serdar Sarıkurt ve Çavdar Muhtarı Yalçın Pak’a sürpriz oldu. Muhtarlar Söke Belediyesi’nin jesti üzerine Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.