Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Efeler’in gençleri Anıtkabir’de Ata’nın huzurunda

GÜNCEL 02.11.2018 - 15:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2779+ kez okundu.
 

Efeler’in gençleri Anıtkabir’de Ata’nın huzurunda

Efeler’in gençleri, Cumhuriyetimizin 95’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Efeler Belediyesi’nin destekleriyle Anıtkabir’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi’nde öğrenim gören Atatürkçü Düşünce Topluluğu üyesi gençler, Cumhuriyet’in 95’inci kuruluş yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Efeler Belediyesi’nin ulaşım desteği verdiği gençler, sabahın erken saatlerinde Anıtkabir'e ulaştı. Gençler daha sonra Anıtkabir'deki Aslanlı Yol, Özel Eşyalar Müzesi Sergisi, Panoramalar ve Tablolar, Tonozlu Galeriler, Komutan ve Kahramanlara Ait Büstler, Mozolenin canlı ekran görüntüsü, Atatürk'ün Okuduğu Kitaplar Kütüphanesi ve hediyelik eşyalar bölümünü gezdi. Anıtkabir'de bulunmaktan duydukları mutluluğu belirten öğrenciler, “Efeler Belediye Başkanımız Sayın M. Mesut Özakcan sayesinde Anıtkabir'i görme imkanı bulduk. Burası gerçekten çok etkileyici. Ata'mızın emanetlerine her zaman sahip çıkacağız. Bizlere bu imkanı sağlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a çok teşekkür ediyoruz” dediler. Efeler Belediyesi’nden ulaşım desteği isteyen gençleri geri çevirmeyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “ Gençlerimiz, geleceğimizin teminatıdır. Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere en büyük mirasıdır. Cumhuriyet’i yüceltip sürdürmek hepimizin görevidir. Bu önemli görev en çok da gelecekte bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak, bu ülkenin gerçek sahibi olan Cumhuriyet sevdalısı gençlere düşmektedir. En büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramımız da Anıtkabir’i ziyaret etmek isteyen gençlerimizin bu isteği bizleri çok mutlu etti. Bir kez daha Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum” dedi.
Efeler’in gençleri, Cumhuriyetimizin 95’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Efeler Belediyesi’nin destekleriyle Anıtkabir’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi’nde öğrenim gören Atatürkçü Düşünce Topluluğu üyesi gençler, Cumhuriyet’in 95’inci kuruluş yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.

Efeler Belediyesi’nin ulaşım desteği verdiği gençler, sabahın erken saatlerinde Anıtkabir'e ulaştı. Gençler daha sonra Anıtkabir'deki Aslanlı Yol, Özel Eşyalar Müzesi Sergisi, Panoramalar ve Tablolar, Tonozlu Galeriler, Komutan ve Kahramanlara Ait Büstler, Mozolenin canlı ekran görüntüsü, Atatürk'ün Okuduğu Kitaplar Kütüphanesi ve hediyelik eşyalar bölümünü gezdi.

Anıtkabir'de bulunmaktan duydukları mutluluğu belirten öğrenciler, “Efeler Belediye Başkanımız Sayın M. Mesut Özakcan sayesinde Anıtkabir'i görme imkanı bulduk. Burası gerçekten çok etkileyici. Ata'mızın emanetlerine her zaman sahip çıkacağız. Bizlere bu imkanı sağlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Efeler Belediyesi’nden ulaşım desteği isteyen gençleri geri çevirmeyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “ Gençlerimiz, geleceğimizin teminatıdır. Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere en büyük mirasıdır. Cumhuriyet’i yüceltip sürdürmek hepimizin görevidir. Bu önemli görev en çok da gelecekte bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak, bu ülkenin gerçek sahibi olan Cumhuriyet sevdalısı gençlere düşmektedir. En büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramımız da Anıtkabir’i ziyaret etmek isteyen gençlerimizin bu isteği bizleri çok mutlu etti. Bir kez daha Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.