Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi’nde vatandaş memnuniyeti eğitimi

GÜNCEL 09.11.2017 - 10:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1948+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi’nde vatandaş memnuniyeti eğitimi

2015 yılında ISO 9001 belgesini alarak kalite belgeli belediye olan Söke Belediyesi, ISO 10002 Belgesini almak için çalışmalarını hızlandırdı.

AYDIN- Bu kapsamda eğitim faaliyetlerini ve çalışmalarını sürdüren Söke Belediyesi’nde “Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Temel Eğitimi” konulu eğitim gerçekleştirildi. Belediye personeline yönelik gerçekleşen eğitim toplantısı belediye meclisi toplantı salonunda yapıldı. Eğitim Kalitest firması yetkilileri tarafından verildi. Kalite Yönetim Sistemi anlamında örnek olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Söke Belediyesi’nin, vatandaşlara sunduğu hizmetin kalitesini arttırmayı amaçladığını belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Hedefimiz ISO 9001 Belgesi’nin ardından TS ISO 10002:2014 Kalite Belgesini de almak. Bu hedefle çalışıyoruz. Vatandaş memnuniyeti odaklı çalışmalarımız hızla devam edecek” dedi.
2015 yılında ISO 9001 belgesini alarak kalite belgeli belediye olan Söke Belediyesi, ISO 10002 Belgesini almak için çalışmalarını hızlandırdı.

AYDIN- Bu kapsamda eğitim faaliyetlerini ve çalışmalarını sürdüren Söke Belediyesi’nde “Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Temel Eğitimi” konulu eğitim gerçekleştirildi. Belediye personeline yönelik gerçekleşen eğitim toplantısı belediye meclisi toplantı salonunda yapıldı. Eğitim Kalitest firması yetkilileri tarafından verildi.

Kalite Yönetim Sistemi anlamında örnek olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Söke Belediyesi’nin, vatandaşlara sunduğu hizmetin kalitesini arttırmayı amaçladığını belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Hedefimiz ISO 9001 Belgesi’nin ardından TS ISO 10002:2014 Kalite Belgesini de almak. Bu hedefle çalışıyoruz. Vatandaş memnuniyeti odaklı çalışmalarımız hızla devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.