Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi Yaz Okulu kayıtlarına başladı

GÜNCEL 06.06.2017 - 13:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3056+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi Yaz Okulu kayıtlarına başladı

İlk beş günde kayıt sayısı 800’ü buldu

AYDIN- Söke Belediyesi yaz okulu kayıtları başladı. Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yapılacak yaz okulu kurslarında kayıtlar 1 Haziran itibariyle başlarken, 15 Haziran 2017 tarihine kadar kabul edilecek. Kayıtlar Bedesten Kurs Merkezi’nde alınıyor. Kayıtlar için ilk günden yoğunluk başlarken, kayıtların kontenjan ile sınırlı olduğu hatırlatılıyor. Yaz Okullarının yeni dönem kayıtlarına ilgi daha ilk kayıt gününde kendisini htirdi. Şu ana kadar ilk beş günde kayıt sayısı 800’ü buldu. 7-14 yaş arasında çocuklara yönelik gerçekleştirilecek olan ücretsiz kursların kayıtları devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleşecek Söke Belediyesi yaz okulunda İngilizce, Almanca Bilgisayar, Resim, Ebru, Basketbol, Futbol, Anlayarak Hızlı Okuma, Drama, Gitar, Jimnastik, El Becerileri, Zeka Oyunları, Bale, Modern Dans, Anadolu Ateşi, Modern Folklor, Ses Eğitimi, Tiyatro eğitimleri verilecek. Yaz Okulu kursları sadece Söke merkezde değil Sazlı, Sarıkemer, Bağarası, Yeidoğan ve Güllübahçe mahallelerinde de açılacak.
İlk beş günde kayıt sayısı 800’ü buldu

AYDIN- Söke Belediyesi yaz okulu kayıtları başladı. Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yapılacak yaz okulu kurslarında kayıtlar 1 Haziran itibariyle başlarken, 15 Haziran 2017 tarihine kadar kabul edilecek.

Kayıtlar Bedesten Kurs Merkezi’nde alınıyor. Kayıtlar için ilk günden yoğunluk başlarken, kayıtların kontenjan ile sınırlı olduğu hatırlatılıyor. Yaz Okullarının yeni dönem kayıtlarına ilgi daha ilk kayıt gününde kendisini htirdi. Şu ana kadar ilk beş günde kayıt sayısı 800’ü buldu. 7-14 yaş arasında çocuklara yönelik gerçekleştirilecek olan ücretsiz kursların kayıtları devam ediyor.

Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleşecek Söke Belediyesi yaz okulunda İngilizce, Almanca Bilgisayar, Resim, Ebru, Basketbol, Futbol, Anlayarak Hızlı Okuma, Drama, Gitar, Jimnastik, El Becerileri, Zeka Oyunları, Bale, Modern Dans, Anadolu Ateşi, Modern Folklor, Ses Eğitimi, Tiyatro eğitimleri verilecek.

Yaz Okulu kursları sadece Söke merkezde değil Sazlı, Sarıkemer, Bağarası, Yeidoğan ve Güllübahçe mahallelerinde de açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.