Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi Vatandaşına Hizmet İçin Her Yerde

GÜNCEL 15.08.2020 - 18:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4260+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi Vatandaşına Hizmet İçin Her Yerde

Tren Yolu Çevresi Söke Belediyesi Tarafından Temizlendi.

Tren Yolu Çevresi Söke Belediyesi Tarafından Temizlendi. Söke Belediyesi devlet kurumlarına destek vermeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarında gittiği mahallelerde cami, sağlık ocakları, okullar gibi alanlarda çalışma yapan Söke Belediyesi, pandemi döneminde de ilaçlama ve dezenfektasyon çalışmalarında devlet kurumlarının en büyük destekçisi oldu.       Kendi sorumluluk sahasında olmadığı halde gelen talepleri vatandaşın refahı için geri çevirmeyen Söke Belediyesi, devlet demiryolları tren yolu çevresinde kapsamlı temizlik çalışması yaptı. Yenicami Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları sırasında, Atatürk ve Yenicami Mahallesi sınırında bulunan tren yolunda kuru ot ve çevre temizliği yapıldı. Çalışmalarda demiryolları personeli tarafından budanan ağaçların atıkları da alındı. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla gerçekleştirilen çalışma, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken; Söke Tren Garı Şefi Sadık Şener de Söke Belediyesi’ne teşekkür etti. Yenicami Mahalle Muhtarı Hüseyin Yörük yapılan çalışmalardan dolayı Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür ederken; “Söke Belediyesi taleplerimizi geri çevirmiyor. Söke’de güzel işler oluyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Muhtar Hüseyin Yörük; “Daha temiz bir çevre için belediyemiz yardımcı olmamız lazım. Bizler de çevremizi temiz tutmalıyız, çöp atmamalıyız. Kendi evimizin önünü süpüreceğiz” diye konuştu. Hüseyin Yörük, kendilerini yalnız bırakmayan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e de ayrıca teşekkür etti.
Tren Yolu Çevresi Söke Belediyesi Tarafından Temizlendi.

Tren Yolu Çevresi Söke Belediyesi Tarafından Temizlendi.

Söke Belediyesi devlet kurumlarına destek vermeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarında gittiği mahallelerde cami, sağlık ocakları, okullar gibi alanlarda çalışma yapan Söke Belediyesi, pandemi döneminde de ilaçlama ve dezenfektasyon çalışmalarında devlet kurumlarının en büyük destekçisi oldu.

     

Kendi sorumluluk sahasında olmadığı halde gelen talepleri vatandaşın refahı için geri çevirmeyen Söke Belediyesi, devlet demiryolları tren yolu çevresinde kapsamlı temizlik çalışması yaptı. Yenicami Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları sırasında, Atatürk ve Yenicami Mahallesi sınırında bulunan tren yolunda kuru ot ve çevre temizliği yapıldı. Çalışmalarda demiryolları personeli tarafından budanan ağaçların atıkları da alındı.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla gerçekleştirilen çalışma, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken; Söke Tren Garı Şefi Sadık Şener de Söke Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yenicami Mahalle Muhtarı Hüseyin Yörük yapılan çalışmalardan dolayı Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür ederken; “Söke Belediyesi taleplerimizi geri çevirmiyor. Söke’de güzel işler oluyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Muhtar Hüseyin Yörük; “Daha temiz bir çevre için belediyemiz yardımcı olmamız lazım. Bizler de çevremizi temiz tutmalıyız, çöp atmamalıyız. Kendi evimizin önünü süpüreceğiz” diye konuştu. Hüseyin Yörük, kendilerini yalnız bırakmayan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e de ayrıca teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.