Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi Spor Salonu hizmete girdi

GÜNCEL 30.07.2019 - 18:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3435+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi Spor Salonu hizmete girdi

Bedesten Çarşısı’nın teras katında bulunan Söke Belediyesi’ne ait atıl alanın spor salonu olarak düzenlendiği bildirildi.

AYDIN - İHA’nın bildirdiğine göre, Kick-Boks Antrenörü ve Kick Boks Federasyon Milli Hakemleri’nden Recep Ece’nin sorumluluğunda olacak spor salonunda, başta Söke Belediyesi personeli olmak üzere kamuda görev yapan personele ücretsiz olarak savunma sporları eğitimi verilecek. Gerçekleştirilen açılış törenine Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan, CHP Söke İlçe Başkanı Mesut Atakan, İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez başta olmak üzere davetliler katıldı. Söke’ye savunma sporları ile ilgili bir salon kazandırılmasından duydukları memnuniyetini dile getiren Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “Salonun tadilatının başladığı ilk günden bu yana ziyaret etme fırsatını bulamamıştım. Gençlerimizin ve çalışanlarımızın huzurlu bir ortamda sporlarını yapabilecekleri bir mekan oluşturulmuş. Başta Recep Ece Hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Salonun açılışının ardından Sökeli Kick Boks Sporcuları Ayhan Bumi, Selim Çevre, Abdullah Şimşek ve Sare Sevde’nin yaptıkları gösteri karşılaşmaları ilgi ile izlendi.
Bedesten Çarşısı’nın teras katında bulunan Söke Belediyesi’ne ait atıl alanın spor salonu olarak düzenlendiği bildirildi.

AYDIN - İHA’nın bildirdiğine göre, Kick-Boks Antrenörü ve Kick Boks Federasyon Milli Hakemleri’nden Recep Ece’nin sorumluluğunda olacak spor salonunda, başta Söke Belediyesi personeli olmak üzere kamuda görev yapan personele ücretsiz olarak savunma sporları eğitimi verilecek.

Gerçekleştirilen açılış törenine Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan, CHP Söke İlçe Başkanı Mesut Atakan, İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez başta olmak üzere davetliler katıldı.

Söke’ye savunma sporları ile ilgili bir salon kazandırılmasından duydukları memnuniyetini dile getiren Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “Salonun tadilatının başladığı ilk günden bu yana ziyaret etme fırsatını bulamamıştım. Gençlerimizin ve çalışanlarımızın huzurlu bir ortamda sporlarını yapabilecekleri bir mekan oluşturulmuş. Başta Recep Ece Hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Salonun açılışının ardından Sökeli Kick Boks Sporcuları Ayhan Bumi, Selim Çevre, Abdullah Şimşek ve Sare Sevde’nin yaptıkları gösteri karşılaşmaları ilgi ile izlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.