Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi personeli sağlık taramasından geçirildi

SAĞLIK 06.01.2018 - 13:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3701+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi personeli sağlık taramasından geçirildi

Söke Belediyesi bünyesinde çalışan personel, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında sağlık taramasından geçirildi.

AYDIN- Belediyede çalışan taşeron işçilerin, sürekli sözleşmeli işçi statüsüne geçmesinden dolayı gerçekleştirilen sağlık taraması Söke Belediyesi İş Yeri Hekimi Dr. Zafer Şentürk ve İş Güvenliği Uzmanı Onur Meşe tarafından yapıldı. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında gerçekleştirilen personel sağlık taramasında personele akciğer grafisi, işitme) testi, solunum fonksiyon testi, kan sayımı testlerini içeren sağlık taraması uygulandı. Belediye personelinin sağlığının, kendileri için çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Belediyemiz bünyesinde çalışan personelimizin sağlığı bizim için çok önemli. Bu kapsamda 6331 sayılı İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası’nın bir gereği olarak personelimizi sağlık taramasından geçirdik" dedi.
Söke Belediyesi bünyesinde çalışan personel, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında sağlık taramasından geçirildi.

AYDIN- Belediyede çalışan taşeron işçilerin, sürekli sözleşmeli işçi statüsüne geçmesinden dolayı gerçekleştirilen sağlık taraması Söke Belediyesi İş Yeri Hekimi Dr. Zafer Şentürk ve İş Güvenliği Uzmanı Onur Meşe tarafından yapıldı.

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında gerçekleştirilen personel sağlık taramasında personele akciğer grafisi, işitme) testi, solunum fonksiyon testi, kan sayımı testlerini içeren sağlık taraması uygulandı.

Belediye personelinin sağlığının, kendileri için çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Belediyemiz bünyesinde çalışan personelimizin sağlığı bizim için çok önemli. Bu kapsamda 6331 sayılı İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası’nın bir gereği olarak personelimizi sağlık taramasından geçirdik" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.