Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi Pazarcıdan İşgaliye Bedeli Almayacak

EKONOMİ 30.03.2020 - 17:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3143+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi Pazarcıdan İşgaliye Bedeli Almayacak

Söke Belediyesi, tezgâhı kapatılan pazarcı esnafından işgaliye bedeli almayacak.

SÖKE - İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda pazaryerlerinde temel gıda ürünleri dışında satış yapan tuhafiye, ayakkabı, hırdavat, zücaciye vb. ürünlerin satışı durduruldu. Söke Belediyesi tarafından yapılan açıklamada tezgâhı kapatılan pazarcı esnafından, yeni bir genelgeye kadar işgaliye bedeli alınmayacağı belirtildi. Koronavirüs (COVİD-19) mücadelesi devam ederken, esnaflar ekonomik olarak sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’den esnafları bu sıkıntılı süreçte rahatlatacak bir hamle daha geldi. İlçede faaliyet gösteren pazaryerlerinde, tezgâhı kapatılan esnaflarsan işgaliye ücreti alınmayacak. Bilindiği gibi daha önce Belediyeye ait dükkânlarda işletmecilere yönelik getirilen kira bedellerinin iki ay ötelenmesi ve genelgeyle kapatılan işyerlerinden kira alınmayacağı açıklanmıştı.
Söke Belediyesi, tezgâhı kapatılan pazarcı esnafından işgaliye bedeli almayacak.

SÖKE - İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda pazaryerlerinde temel gıda ürünleri dışında satış yapan tuhafiye, ayakkabı, hırdavat, zücaciye vb. ürünlerin satışı durduruldu. Söke Belediyesi tarafından yapılan açıklamada tezgâhı kapatılan pazarcı esnafından, yeni bir genelgeye kadar işgaliye bedeli alınmayacağı belirtildi.

Koronavirüs (COVİD-19) mücadelesi devam ederken, esnaflar ekonomik olarak sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’den esnafları bu sıkıntılı süreçte rahatlatacak bir hamle daha geldi. İlçede faaliyet gösteren pazaryerlerinde, tezgâhı kapatılan esnaflarsan işgaliye ücreti alınmayacak.

Bilindiği gibi daha önce Belediyeye ait dükkânlarda işletmecilere yönelik getirilen kira bedellerinin iki ay ötelenmesi ve genelgeyle kapatılan işyerlerinden kira alınmayacağı açıklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.