Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi okullara da el attı

GÜNCEL 29.08.2019 - 10:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3935+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi okullara da el attı

Mezarlıklar başta olmak üzere kamusal alanların temizlenmesiyle vatandaşlardan büyük beğeni toplayan Söke Belediyesi’nin, okullara da el attığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, okullardan gelen talepler neticesinde, başlatılan temizlik çalışması, eğitim yılı başına kadar tamamlanacak. Söke Belediyesi’nin kadın işçileri tarafından yaz tatili boyunca bakımsız kalan okul bahçelerinde ot temizliği ile birlikte ağaç budaması gibi çalışmalar yapılıyor. Yapılan çalışmalar neticesinde pırıl pırıl olan okul bahçelerinin temizliği, görenler tarafından takdir topluyor. Okullarda temizlik çalışması belirlenen program dahilinde devam edecek. Söke Belediyesi olarak rutin hizmetlerin dışında kamu kurumlarından gelen taleplere de imkanları dahilinde kayıtsız kalmayan Söke Belediyesi, devlet kurumlarına da el uzatmaya devam ediyor. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “Okulların açılmasına kısa bir süre kala gelen talepleri değerlendirerek, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenilir şartlarda eğitim görebilmeleri için okullarımızda temizlik ve bakım çalışmaları başlattık. İmkanlarımız dahilinde gelen talepleri değerlendirmeye devam edeceğiz” dedi.
Mezarlıklar başta olmak üzere kamusal alanların temizlenmesiyle vatandaşlardan büyük beğeni toplayan Söke Belediyesi’nin, okullara da el attığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, okullardan gelen talepler neticesinde, başlatılan temizlik çalışması, eğitim yılı başına kadar tamamlanacak. Söke Belediyesi’nin kadın işçileri tarafından yaz tatili boyunca bakımsız kalan okul bahçelerinde ot temizliği ile birlikte ağaç budaması gibi çalışmalar yapılıyor.

Yapılan çalışmalar neticesinde pırıl pırıl olan okul bahçelerinin temizliği, görenler tarafından takdir topluyor. Okullarda temizlik çalışması belirlenen program dahilinde devam edecek.

Söke Belediyesi olarak rutin hizmetlerin dışında kamu kurumlarından gelen taleplere de imkanları dahilinde kayıtsız kalmayan Söke Belediyesi, devlet kurumlarına da el uzatmaya devam ediyor.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “Okulların açılmasına kısa bir süre kala gelen talepleri değerlendirerek, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenilir şartlarda eğitim görebilmeleri için okullarımızda temizlik ve bakım çalışmaları başlattık. İmkanlarımız dahilinde gelen talepleri değerlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.