Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi ödül aldı

GÜNCEL 22.04.2018 - 11:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3431+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi ödül aldı

II. Uluslararası Şehir, Çevre Sağlık Kongresi’nde Söke Belediyesi’ne ödül verildi.

AYDIN- Söke Belediyesi bu yıl 2.’si gerçekleştirilen Uluslararası Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresi’nde düzenlenen yarışmada “Sağlıklı Şehir Planlama” Kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödülü Söke Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Mimar Mine Aşçı aldı. Söke Kentsel Yenileme Eksenli İmar Planı Revizyonu Çalışmaları bir ödül daha getirmiş oldu. 2. Uluslararası Şehir, Çevre Sağlık Kongresi 16-20 Nisan tarihlerinde Kapadokya’da gerçekleştirildi. “Yarının Kentleri” ana temalı kongrenin katılımcılarından biri de Söke Belediyesi oldu. Kentleşme ve Sağlık, Şehir Çevre ve Sağlıkta İşbirliği, Sürdürülebilir Şehirler, Kentleşme ve Çevre, Şehirler ve Su Döngüsü, Aktif Şehirler gibi ana başlıklarda birçok konunun ele alındığı kongrede konularının uzmanlarının konuşmacı olduğu çok sayıda konferans gerçekleştirildi. Sağlıklı kentler yaratmak için akademisyenler, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri, merkezi idare kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi. Kongrede Belediye Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Mimar Mine Aşçı, projeye danışmanları Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Dr. Levent Ünverdi ve Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nden Doç. Dr. Koray Velibeyoğlu tarafından proje bildiri olarak sunuldu. Söke’nin gelecek planlaması için Kentsel Yenileme Eksenli İmar Planı Revizyonu Çalışmaları ile vizyon ortaya koyan Söke Belediyesi, çalışmalarını yürüttüğü Kentsel Tasarım Projesi’ni bir ödülle daha taçlandırdı. II. Uluslararası Şehir, Çevre Sağlık Kongresi’nde Sağlıklı Şehir Planlama Kategorisinde ödül alan Söke Belediyesi; Kapadokya’da adından bir kez daha övgüyle bahsettirdi. Söke Belediyesi adına ödülü alan Başkan Yardımcısı Mine Aşçı, “Projenin karar ve uygulama süreçlerinde emeği geçen meclis üyelerimize, akademisyen danışmanlarımıza, çalışma arkadaşlarıma ve projeyi destekleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sonsuz teşekkürler” dedi.
II. Uluslararası Şehir, Çevre Sağlık Kongresi’nde Söke Belediyesi’ne ödül verildi.

AYDIN- Söke Belediyesi bu yıl 2.’si gerçekleştirilen Uluslararası Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresi’nde düzenlenen yarışmada “Sağlıklı Şehir Planlama” Kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödülü Söke Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Mimar Mine Aşçı aldı. Söke Kentsel Yenileme Eksenli İmar Planı Revizyonu Çalışmaları bir ödül daha getirmiş oldu.

2. Uluslararası Şehir, Çevre Sağlık Kongresi 16-20 Nisan tarihlerinde Kapadokya’da gerçekleştirildi. “Yarının Kentleri” ana temalı kongrenin katılımcılarından biri de Söke Belediyesi oldu.

Kentleşme ve Sağlık, Şehir Çevre ve Sağlıkta İşbirliği, Sürdürülebilir Şehirler, Kentleşme ve Çevre, Şehirler ve Su Döngüsü, Aktif Şehirler gibi ana başlıklarda birçok konunun ele alındığı kongrede konularının uzmanlarının konuşmacı olduğu çok sayıda konferans gerçekleştirildi. Sağlıklı kentler yaratmak için akademisyenler, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri, merkezi idare kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi.

Kongrede Belediye Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Mimar Mine Aşçı, projeye danışmanları Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Dr. Levent Ünverdi ve Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nden Doç. Dr. Koray Velibeyoğlu tarafından proje bildiri olarak sunuldu.

Söke’nin gelecek planlaması için Kentsel Yenileme Eksenli İmar Planı Revizyonu Çalışmaları ile vizyon ortaya koyan Söke Belediyesi, çalışmalarını yürüttüğü Kentsel Tasarım Projesi’ni bir ödülle daha taçlandırdı. II. Uluslararası Şehir, Çevre Sağlık Kongresi’nde Sağlıklı Şehir Planlama Kategorisinde ödül alan Söke Belediyesi; Kapadokya’da adından bir kez daha övgüyle bahsettirdi.

Söke Belediyesi adına ödülü alan Başkan Yardımcısı Mine Aşçı, “Projenin karar ve uygulama süreçlerinde emeği geçen meclis üyelerimize, akademisyen danışmanlarımıza, çalışma arkadaşlarıma ve projeyi destekleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sonsuz teşekkürler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.