Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi’nden Sazlı Mahallesi’ne yeni park

GENEL 07.10.2020 - 02:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2029+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi’nden Sazlı Mahallesi’ne yeni park

Söke’ye bağlı Sazlı Mahallesi’ne yeni bir park ve yeşil alan kazandırılıyor.

SÖKE - Söke Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı başlatılan park ve yeşil alan 2 Bin 74 metrekarelik araziye yapılıyor. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla başlatılan Sazlı’nın yeni parkı ile ilgili yapım çalışmalarının herhangi bir aksilik olmazsa en geç iki aylık sürede tamamlanacağı ifade ediliyor. Planlaması yapılan parkın saha uygulaması başlatılırken; bordür çalışmaları başlatıldı. Çocuk oyun alanı, oturma grupları ve bol miktarda yeşil alanın bırakılacağı alanda; çevrede yaşayan başta çocuklar olmak üzere halk çok mutlu. Ekiplerin çalışmalarını en yakından takip eden bölgede yaşayan çocuklar olurken; yapımı başlatılan park ile ilgili heyecanlarını saklayamıyorlar. Çocuklar Başkan Tuncel’e teşekkür ediyorlar.
Söke’ye bağlı Sazlı Mahallesi’ne yeni bir park ve yeşil alan kazandırılıyor.

SÖKE - Söke Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı başlatılan park ve yeşil alan 2 Bin 74 metrekarelik araziye yapılıyor.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla başlatılan Sazlı’nın yeni parkı ile ilgili yapım çalışmalarının herhangi bir aksilik olmazsa en geç iki aylık sürede tamamlanacağı ifade ediliyor.

Planlaması yapılan parkın saha uygulaması başlatılırken; bordür çalışmaları başlatıldı. Çocuk oyun alanı, oturma grupları ve bol miktarda yeşil alanın bırakılacağı alanda; çevrede yaşayan başta çocuklar olmak üzere halk çok mutlu. Ekiplerin çalışmalarını en yakından takip eden bölgede yaşayan çocuklar olurken; yapımı başlatılan park ile ilgili heyecanlarını saklayamıyorlar. Çocuklar Başkan Tuncel’e teşekkür ediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.