Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi memurlarında toplu sözleşme sevinci

GÜNCEL 29.12.2017 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2537+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi memurlarında toplu sözleşme sevinci

Söke Belediyesi ile Tüm yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm-Yerel-Sen) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

AYDIN- Söke Belediyesi’nde çalışan memurları kapsayan toplu sözleşme Tüm-Yerel-Sen Sendikası ile Söke Belediyesi arasında sürdürülen görüşmelerin ardından tarafların anlaşması ile imza altına alındı. Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Başkan Yardımcıları Velittin Tekeli ve Sibel Kurt, Belediye Genel Koordinatörü Süleyman Çakmak, İnsan Kaynakları Müdürü Rahmiye Sevinç, Sendika Aydın Şube Başkanı Levent Coşkun, Sendikanın Eğitim ve Basın Sekreteri Servet Tartar, Söke Temsilcisi Ahmet Telli ve temsilci yardımcısı Muğdat Aydemir’in katıldığı imza töreninde iki yıl geçerli olacak olan sözleşme imzalandı. Sendika Aydın Şube Başkanı Levent Coşkun, “Belediyelerimizin içinde bulundukları ekonomik durumlarının bilincindeyiz. Buna rağmen taleplerimiz olumlu karşılandı. Yeni dönem için toplu sözleşme imzalayarak arkadaşlarımız yeni yıla girerken, toplu sözleşme sevinci yaşadılar. Söke Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Toyran’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. Toplu Sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “İmkanlar göz önünde bulundurarak çalışanlarımızı da mutlu ettiğini düşündüğüm toplu sözleşmeye imza attık” dedi.
Söke Belediyesi ile Tüm yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm-Yerel-Sen) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

AYDIN- Söke Belediyesi’nde çalışan memurları kapsayan toplu sözleşme Tüm-Yerel-Sen Sendikası ile Söke Belediyesi arasında sürdürülen görüşmelerin ardından tarafların anlaşması ile imza altına alındı.

Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Başkan Yardımcıları Velittin Tekeli ve Sibel Kurt, Belediye Genel Koordinatörü Süleyman Çakmak, İnsan Kaynakları Müdürü Rahmiye Sevinç, Sendika Aydın Şube Başkanı Levent Coşkun, Sendikanın Eğitim ve Basın Sekreteri Servet Tartar, Söke Temsilcisi Ahmet Telli ve temsilci yardımcısı Muğdat Aydemir’in katıldığı imza töreninde iki yıl geçerli olacak olan sözleşme imzalandı.

Sendika Aydın Şube Başkanı Levent Coşkun, “Belediyelerimizin içinde bulundukları ekonomik durumlarının bilincindeyiz. Buna rağmen taleplerimiz olumlu karşılandı. Yeni dönem için toplu sözleşme imzalayarak arkadaşlarımız yeni yıla girerken, toplu sözleşme sevinci yaşadılar. Söke Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Toyran’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Toplu Sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “İmkanlar göz önünde bulundurarak çalışanlarımızı da mutlu ettiğini düşündüğüm toplu sözleşmeye imza attık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.