Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi Kurtuluşunun 98. Yıldönümünde, klip sürprizi yaptı.

GÜNCEL 07.09.2020 - 17:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3677+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi Kurtuluşunun 98. Yıldönümünde, klip sürprizi yaptı.

Söke Belediyesi 6 Eylül Söke’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıldönümünde, Sökelilere klip sürprizi yaptı.

Söke Belediyesi 6 Eylül Söke’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıldönümünde, Sökelilere klip sürprizi yaptı. Söke’nin tanıtımına katkı sağlamayı amaçlayan ‘Söke İçin Söyle’ projesi için iki Söke türküsüne klip çalışması yapıldı. İlk klipte Söke’nin milli mücadele kahramanlarından Cafer Efe’ye yakılan türkü seslendirildi. Diğer klip ise Çavdar’lı Murat Efe’ye yakılmış “Beşparmak’tan inmem ben” adlı türküye çekildi.             Sökemizin doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini yansıtan 45 mekanın kullanıldığı kliplerde Söke’nin yerel sanatçı ve müzisyenleri yer aldı. Bu müzisyen ve sanatçılar arasında çeşitli meslek gruplarından olan Söke’nin tanınmış kişileri yer alırken; Beşparmak klibinde Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel de türkünün bir bölümünü söyleyerek ayrı bir sürpriz yaşattı. Klipte Sökeli TRT Sanatçıları Saime Cantürk, Nebi Yaşar, Hüseyin Yaltırık, Yasemin Çandır gibi isimler de yer aldı.                 Yaklaşık bir buçuk aylık zamanda hazırlanan çalışmada profesyonel ses kayıtları stüdyoda yapıldı. Ardından ayrı ayrı mekanlarda yapılan kamera çekimleri bir araya getirdi. Klibin yönetmenliğini Söke’nin genç ve ödüllü yönetmeni Yavuz Pullukçu yaptı.          “Söke İçin Söyle” projesi kapsamında hazırlana klipler düzenlenen etkinlikle, sosyal medya üzerinden izleyicileri ile buluşturuldu. Pandemi nedeniyle Hükümet Meydanında gerçekleşen klip tanıtım organizasyonuna Söke Belediye Başkan Vekili Mehmet Arif Ceylan, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa İberya Arıkan ve Veli Devrim Yerli başta olmak üzere klipte yer alan sanatçılar ve az sayıda davetli katıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayını binlerce kişi takip etti. Etkinliğin sunumunu Levent Tuncer ve Necla Baydemir Tuncer çifti yaptı.           Etkinlikte konuşan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan; “Kurtuluş coşkusunu pandemi gölgesinde de olsa da yaşarken, Sökemize bir sürpriz yaşatmak istedik. “Söke İçin Söyle” projesi ile ilçemizin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini yansıtan görüntüler eşliğinde Sökemize ait iki türküye klip düzenlemesi yaptık. İlçemizin tanıtımı için günümüzün iletişim ağı sosyal medya üzerinden başta olmak üzere çeşitli mecralarda bu görüntülerin yayınlanmasının faydalı olacağını düşünüyoruz. Bu dönem Söke Belediyesi olarak Sökemizin tanıtımı için çalışmalar ortaya koyacağız. Tabi ki bu tanıtım çalışmalarımıza ilçemizin kurum ve kuruluşlarının bizlere katkıları da çok önemli olacak. Yaşadığımız kentimiz Söke’nin daha geniş kitleler tarafından bilinmesini arzu ediyoruz. “Söke İçin Söyle” projesi de bu tanıtım atağının ilk adımı oldu. Bu projede yer alan ilçemizi TRT ve yerel sanatçılarına, müzisyenlerimize, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.             Etkinlikte TRT sanatçıları Saime Cantürk, Nebi Yaşar ve Yasemin Çandır mini bir konser verirken; gecenin sonunda havai fişek gösterisi yer aldı.
Söke Belediyesi 6 Eylül Söke’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıldönümünde, Sökelilere klip sürprizi yaptı.

Söke Belediyesi 6 Eylül Söke’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıldönümünde, Sökelilere klip sürprizi yaptı. Söke’nin tanıtımına katkı sağlamayı amaçlayan ‘Söke İçin Söyle’ projesi için iki Söke türküsüne klip çalışması yapıldı. İlk klipte Söke’nin milli mücadele kahramanlarından Cafer Efe’ye yakılan türkü seslendirildi. Diğer klip ise Çavdar’lı Murat Efe’ye yakılmış “Beşparmak’tan inmem ben” adlı türküye çekildi.

           

Sökemizin doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini yansıtan 45 mekanın kullanıldığı kliplerde Söke’nin yerel sanatçı ve müzisyenleri yer aldı. Bu müzisyen ve sanatçılar arasında çeşitli meslek gruplarından olan Söke’nin tanınmış kişileri yer alırken; Beşparmak klibinde Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel de türkünün bir bölümünü söyleyerek ayrı bir sürpriz yaşattı. Klipte Sökeli TRT Sanatçıları Saime Cantürk, Nebi Yaşar, Hüseyin Yaltırık, Yasemin Çandır gibi isimler de yer aldı.

             

 

Yaklaşık bir buçuk aylık zamanda hazırlanan çalışmada profesyonel ses kayıtları stüdyoda yapıldı. Ardından ayrı ayrı mekanlarda yapılan kamera çekimleri bir araya getirdi. Klibin yönetmenliğini Söke’nin genç ve ödüllü yönetmeni Yavuz Pullukçu yaptı.

        

“Söke İçin Söyle” projesi kapsamında hazırlana klipler düzenlenen etkinlikle, sosyal medya üzerinden izleyicileri ile buluşturuldu. Pandemi nedeniyle Hükümet Meydanında gerçekleşen klip tanıtım organizasyonuna Söke Belediye Başkan Vekili Mehmet Arif Ceylan, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa İberya Arıkan ve Veli Devrim Yerli başta olmak üzere klipte yer alan sanatçılar ve az sayıda davetli katıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayını binlerce kişi takip etti. Etkinliğin sunumunu Levent Tuncer ve Necla Baydemir Tuncer çifti yaptı.

         

Etkinlikte konuşan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan; “Kurtuluş coşkusunu pandemi gölgesinde de olsa da yaşarken, Sökemize bir sürpriz yaşatmak istedik. “Söke İçin Söyle” projesi ile ilçemizin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini yansıtan görüntüler eşliğinde Sökemize ait iki türküye klip düzenlemesi yaptık. İlçemizin tanıtımı için günümüzün iletişim ağı sosyal medya üzerinden başta olmak üzere çeşitli mecralarda bu görüntülerin yayınlanmasının faydalı olacağını düşünüyoruz. Bu dönem Söke Belediyesi olarak Sökemizin tanıtımı için çalışmalar ortaya koyacağız. Tabi ki bu tanıtım çalışmalarımıza ilçemizin kurum ve kuruluşlarının bizlere katkıları da çok önemli olacak. Yaşadığımız kentimiz Söke’nin daha geniş kitleler tarafından bilinmesini arzu ediyoruz. “Söke İçin Söyle” projesi de bu tanıtım atağının ilk adımı oldu. Bu projede yer alan ilçemizi TRT ve yerel sanatçılarına, müzisyenlerimize, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

           

Etkinlikte TRT sanatçıları Saime Cantürk, Nebi Yaşar ve Yasemin Çandır mini bir konser verirken; gecenin sonunda havai fişek gösterisi yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.