Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi iki açılışa hazır

GÜNCEL 11.10.2017 - 15:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2924+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi iki açılışa hazır

Güllübahçe Mesire Alanı açılışı Cuma, Bağarası Pazaryeri açılışı Pazartesi günü yapılacak

AYDIN- Söke Belediyesi iki açılışa hazırlanıyor. Söke Belediyesi tarafından Güllübahçe Mahallesi’ne yapılan mesire alanı ve Bağarası Kapalı Pazaryeri gerçekleşecek törenlerle açılacak. Güllübahçe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve adeta botanik bir bahçeyi andıran mesire alanı açılışı 13 Ekim Cuma günü saat 18.30’da gerçekleştirilecek. Güllübahçe Mahallesi Turunçlar mevkiinde bulunan mesire alanı açılışında TRT THM Sanatçısı Selcen Kökçen Şahin sahne alacak. Diğer bir açılış coşkusu ise Bağarası Mahallesi’nde yaşanacak. Bağarası Mahallesi’nde yılların hasretini bitiren çalışma olan kapalı pazaryerinin tamamlanmasının ardından sıra açılışa geldi. Sadece Bağarası değil, çevresinde bulunan çok sayıda mahalleye de hizmet veren kapalı pazaryerinin açılış töreni 17 Ekim Pazartesi günü saat 18.30’da yapılacak. Bu açılış töreninde de TRT THM Sanatçısı Saime Cantürk sahne alacak.
Güllübahçe Mesire Alanı açılışı Cuma, Bağarası Pazaryeri açılışı Pazartesi günü yapılacak

AYDIN- Söke Belediyesi iki açılışa hazırlanıyor. Söke Belediyesi tarafından Güllübahçe Mahallesi’ne yapılan mesire alanı ve Bağarası Kapalı Pazaryeri gerçekleşecek törenlerle açılacak.

Güllübahçe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve adeta botanik bir bahçeyi andıran mesire alanı açılışı 13 Ekim Cuma günü saat 18.30’da gerçekleştirilecek. Güllübahçe Mahallesi Turunçlar mevkiinde bulunan mesire alanı açılışında TRT THM Sanatçısı Selcen Kökçen Şahin sahne alacak.

Diğer bir açılış coşkusu ise Bağarası Mahallesi’nde yaşanacak. Bağarası Mahallesi’nde yılların hasretini bitiren çalışma olan kapalı pazaryerinin tamamlanmasının ardından sıra açılışa geldi. Sadece Bağarası değil, çevresinde bulunan çok sayıda mahalleye de hizmet veren kapalı pazaryerinin açılış töreni 17 Ekim Pazartesi günü saat 18.30’da yapılacak. Bu açılış töreninde de TRT THM Sanatçısı Saime Cantürk sahne alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.