Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Afyonluları büyüledi

KÜLTÜR 02.09.2016 - 16:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3035+ kez okundu.
 

Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Afyonluları büyüledi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin davetlisi olarak 15. Uluslararası Zafer Festivali’ne katılan Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibi büyük beğeni topladı.

AYDIN- Kahramanlık temalı oyun sahneleyen Söke Halk Oyunları ekibinin oyunu sırasında atılan havai fişekler gökyüzünü renk cümbüşüne çevirirken, muhteşem görüntüler ortaya çıktı. Davet edildiği ve katıldığı birçok festivalde iz bırakan Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Afyon’da bir kez daha göz doldurdu. Söke Belediyesi Halk Oyunları ekibi gibi Moldova, Bulgaristan, Makedonya ve Kırgızistan ülkelerinden davet edilen Halk Oyunları ekipleri de Festivalde yer aldı. Afyonkarahisar Belediyesi web sitesinde Söke Belediyesi’nin gösterisine övgüler yapılırken; “Unutulmaz gecede, Söke Halk Oyunları ekibinin kahramanlık temalı oyunu sırasında atılan havai fişek gösterisi festival coşkusunu bir kat daha arttırdı” ifadelerine yer verildi. Katılımcıların ayakta alkışladıkları gösteri Afyonluların hafızalarında yer etti. Afyonkarahisar Belediyesi Başkanı Burhanettin Çoban, Halk Oyunları ekipleri ile bir araya gelirken, Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Sorumlusu Mustafa Avcıoğlu’na ve Söke Belediyesi’ne teşekkür etti. Mustafa Avcıoğlu, Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın selam ve sevgilerini iletti.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin davetlisi olarak 15. Uluslararası Zafer Festivali’ne katılan Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibi büyük beğeni topladı.

AYDIN- Kahramanlık temalı oyun sahneleyen Söke Halk Oyunları ekibinin oyunu sırasında atılan havai fişekler gökyüzünü renk cümbüşüne çevirirken, muhteşem görüntüler ortaya çıktı.

Davet edildiği ve katıldığı birçok festivalde iz bırakan Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Afyon’da bir kez daha göz doldurdu. Söke Belediyesi Halk Oyunları ekibi gibi Moldova, Bulgaristan, Makedonya ve Kırgızistan ülkelerinden davet edilen Halk Oyunları ekipleri de Festivalde yer aldı.

Afyonkarahisar Belediyesi web sitesinde Söke Belediyesi’nin gösterisine övgüler yapılırken; “Unutulmaz gecede, Söke Halk Oyunları ekibinin kahramanlık temalı oyunu sırasında atılan havai fişek gösterisi festival coşkusunu bir kat daha arttırdı” ifadelerine yer verildi. Katılımcıların ayakta alkışladıkları gösteri Afyonluların hafızalarında yer etti.

Afyonkarahisar Belediyesi Başkanı Burhanettin Çoban, Halk Oyunları ekipleri ile bir araya gelirken, Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Sorumlusu Mustafa Avcıoğlu’na ve Söke Belediyesi’ne teşekkür etti. Mustafa Avcıoğlu, Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın selam ve sevgilerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.