Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Belediye Binası’na T.C. ibaresi

GÜNCEL 03.06.2019 - 18:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3471+ kez okundu.
 

Söke Belediye Binası’na T.C. ibaresi

Söke Belediye Binası’na Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan "T.C." ifadesinin konulduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla ekiplerce Belediye Binası’nın ön yüzüne T.C. ibaresi ile birlikte Söke Belediyesi ifadesinin montajı yapıldı. Belediye Binası’nın arka kısmında daha önce montajı yapılan Söke Belediyesi yazısına da T.C. ibaresi eklendi. Daha montajı sırasında vatandaşlar tarafından çekilen fotoğraflar sosyal medyada ilgi odağı olurken; vatandaşlar Söke Belediye binasına T.C. ifadesinin eklenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. CHP ilçe Başkanı Mesut Atakan, İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ve Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşların bulunduğu kalabalık bir grup belediye binasına gelerek, Başkan Tuncel’i T.C. kararından dolayı tebrik etti. T.C. ibarenin eklenmesi için halkın yoğun talebi ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “Seçim döneminde vatandaşlarımız mutlaka T.C. ibaresinin asılması yönünde taleplerini belirttiler. Halkımızın bu duyarlılık ve taleplerine kayıtsız kalamazdık. Yerine getirdiğimiz ve karşılığında memnuniyet ifadelerini aldığımız için çok mutluyuz” dedi. Devletin kurumlarından kaldırılan T.C. ibaresinin Söke Belediye Binasına yakıştığını söyleyen CHP Söke İlçe Başkanı Mesut Atakan, “Halk isterse, yönetimler onu yerine getirir. Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel ve belediye yönetimini aldıkları bu anlamlı karardan dolayı kutluyorum” dedi. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e T.C. konusundaki hassasiyetinden dolayı teşekkür eden İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, “Söke’ye, Söke Belediyesi’ne de bu yakışırdı” diye konuştu.
Söke Belediye Binası’na Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan "T.C." ifadesinin konulduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla ekiplerce Belediye Binası’nın ön yüzüne T.C. ibaresi ile birlikte Söke Belediyesi ifadesinin montajı yapıldı. Belediye Binası’nın arka kısmında daha önce montajı yapılan Söke Belediyesi yazısına da T.C. ibaresi eklendi.

Daha montajı sırasında vatandaşlar tarafından çekilen fotoğraflar sosyal medyada ilgi odağı olurken; vatandaşlar Söke Belediye binasına T.C. ifadesinin eklenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

CHP ilçe Başkanı Mesut Atakan, İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ve Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşların bulunduğu kalabalık bir grup belediye binasına gelerek, Başkan Tuncel’i T.C. kararından dolayı tebrik etti.

T.C. ibarenin eklenmesi için halkın yoğun talebi ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “Seçim döneminde vatandaşlarımız mutlaka T.C. ibaresinin asılması yönünde taleplerini belirttiler. Halkımızın bu duyarlılık ve taleplerine kayıtsız kalamazdık. Yerine getirdiğimiz ve karşılığında memnuniyet ifadelerini aldığımız için çok mutluyuz” dedi.

Devletin kurumlarından kaldırılan T.C. ibaresinin Söke Belediye Binasına yakıştığını söyleyen CHP Söke İlçe Başkanı Mesut Atakan, “Halk isterse, yönetimler onu yerine getirir. Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel ve belediye yönetimini aldıkları bu anlamlı karardan dolayı kutluyorum” dedi.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e T.C. konusundaki hassasiyetinden dolayı teşekkür eden İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, “Söke’ye, Söke Belediyesi’ne de bu yakışırdı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.