Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke baştan aşağı yenileniyor

SPOR 12.09.2017 - 19:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3792+ kez okundu.
 

Söke baştan aşağı yenileniyor

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından devam eden il merkezi ve ilçelerdeki spor salonları ve tesislerdeki bakım onarım çalışmaları hızını kesmeden devam ediyor.

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uzun yıllar Sökeli vatandaşlarımıza ve sporcularımıza hizmet eden spor salonumuzun bakım onarım çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Söke Çim Saha bakımı tamamlanmış olup devamında da koltuk ve portatif tribün eklemesi yapılacaktır. Tepeden tırnağa her yeriyle yenilecek olan Söke Spor Salonunun bakım onarım çalışmaları için İl Müdürlüğü’nden 600 bin TL. ödenek ayrılmıştır. Bakım onarım çalışmaları 20 Eylül 2017 tarihinde sona erecektir. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan İl Müdürlüğü, Söke Spor Salonunun çatısının komple yenilendiği, duş ve lavaboların yenilendiği, iç ve dış cephe boya tadilatının yapıldığı, salonun çevre düzenlemesinin yapıldığı, soyunma odalarının yenilendiği, parkenin zeminin FIBA onaylı olarak yenilendiği, salonda bulunan tüm kapıların yenilendiği ve elektrik tesisatının tümüyle yenilendiği belirtildi. Yapılacak çalışmalarda ise engelli vatandaşlarımız için engelli asansörü ve tuvaletin yapılacağı, son teknolojik güvenlik kamera sistemi ve ses sisteminin yapılacağı, dış ve iç aydınlatma sistemlerinin yenileneceği belirtildi. Aydın nüfusun en yoğun olduğu ilçelerden biri olan Söke ilçemizde bulunan spor salonunun karkası hariç tümünün bakım onarımı ve yenilenme çalışmaları neticesinde Sökeli vatandaşlarımızın ve sporcularımızın hizmetine açılacağı kaydedildi.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından devam eden il merkezi ve ilçelerdeki spor salonları ve tesislerdeki bakım onarım çalışmaları hızını kesmeden devam ediyor.

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uzun yıllar Sökeli vatandaşlarımıza ve sporcularımıza hizmet eden spor salonumuzun bakım onarım çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Söke Çim Saha bakımı tamamlanmış olup devamında da koltuk ve portatif tribün eklemesi yapılacaktır. Tepeden tırnağa her yeriyle yenilecek olan Söke Spor Salonunun bakım onarım çalışmaları için İl Müdürlüğü’nden 600 bin TL. ödenek ayrılmıştır. Bakım onarım çalışmaları 20 Eylül 2017 tarihinde sona erecektir.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan İl Müdürlüğü, Söke Spor Salonunun çatısının komple yenilendiği, duş ve lavaboların yenilendiği, iç ve dış cephe boya tadilatının yapıldığı, salonun çevre düzenlemesinin yapıldığı, soyunma odalarının yenilendiği, parkenin zeminin FIBA onaylı olarak yenilendiği, salonda bulunan tüm kapıların yenilendiği ve elektrik tesisatının tümüyle yenilendiği belirtildi.

Yapılacak çalışmalarda ise engelli vatandaşlarımız için engelli asansörü ve tuvaletin yapılacağı, son teknolojik güvenlik kamera sistemi ve ses sisteminin yapılacağı, dış ve iç aydınlatma sistemlerinin yenileneceği belirtildi.

Aydın nüfusun en yoğun olduğu ilçelerden biri olan Söke ilçemizde bulunan spor salonunun karkası hariç tümünün bakım onarımı ve yenilenme çalışmaları neticesinde Sökeli vatandaşlarımızın ve sporcularımızın hizmetine açılacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.