Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Basket kendi seyircisiyle buluştu

SPOR 16.04.2018 - 17:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3468+ kez okundu.
 

Söke Basket kendi seyircisiyle buluştu

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde 2017-2018 sezonu 2. Hafta Maçları oynandı.

AYDIN - Söke Basket kendi evinde ilk maçını oynarken, Sökeli basketbol severler maça yoğun ilgi gösterdi. Söke Basket Kulübü ligin ikinci hafta karşılamasında MKD Bossan’ı ağırladı. Söke Spor Salonu’nda oynanan maçta Söke Basket, farklı yenilse de, Sökelilere basketbol branşında faklı bir heyecan yaşatmayı başardı. Maç 103-62 Bossan’ı üstünlüğü ile sona erdi. Maçı izleyenler arasında İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu da yer aldı. Söke Basket Kulübü’nün kadrosunda Berkin Özgür, Bedirhan Ergül, Ömer Faruk Ünalkızılırmak, Erdi Özgür, Şerif Serbes, Doğkukan Murat Şetres, Kürşat Çubukçu, Kaan Berk Orman, Fahri Kandaş, Öğünç Tokgöz, Arda Gürcan, Mustafa Mert Avcı yer aldı. Bossan’ın kadrosunda ise, Batuhan Öztürk, Mert Yağız Barışık, Abdurrahman Aksu, Ekin Ege Okumuş, Taha Onur, Yiğit Balcı, Tuğberk, Enes Turan, Barış Bayar, Cemal Çetinkaya, Sinan Mete, Eyüp Işık yer alan isimler oldu. İlk periyodu 17-27, ikinci periyodu 37-50, üçüncü periyodu 54-78 Bossan’ın üstünlüğü ile sona eren maçı Bossan 103-62 kazandı. Söke Basket Kulübü Antrenörü Barış Koyuncuoğlu, “Müsabakada zaman zaman etkili olan A takımımız maçı fark ile kaybetti. Maç boyunca bize desteğini esirgemeyen taraftarımıza çok teşekkür ederiz. Söke’de daha önce hiç olmayan bir Lig de oynadığımızı, hiç transfer yapmadığımızı ve bu ligde kalıcı olup gelecekte üst liglere oynayabilecek bir takım yaratmak istediğimizi belirtmek isterim.  Bu yolda her ne olursa olsun taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi. Söke Basket’in içinde yer aldığı 2. Bölge Grubunun diğer maçında Hacettepe Üniversitesi, Bahçelievler Belediyespor’u 88-58 yendi. Söke Basket bir sonraki maçını Ankara deplasmanında Hacettepe Üniversitesi ile 21 Nisan Cumartesi günü oynayacak.
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde 2017-2018 sezonu 2. Hafta Maçları oynandı.

AYDIN - Söke Basket kendi evinde ilk maçını oynarken, Sökeli basketbol severler maça yoğun ilgi gösterdi.

Söke Basket Kulübü ligin ikinci hafta karşılamasında MKD Bossan’ı ağırladı. Söke Spor Salonu’nda oynanan maçta Söke Basket, farklı yenilse de, Sökelilere basketbol branşında faklı bir heyecan yaşatmayı başardı. Maç 103-62 Bossan’ı üstünlüğü ile sona erdi. Maçı izleyenler arasında İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu da yer aldı.

Söke Basket Kulübü’nün kadrosunda Berkin Özgür, Bedirhan Ergül, Ömer Faruk Ünalkızılırmak, Erdi Özgür, Şerif Serbes, Doğkukan Murat Şetres, Kürşat Çubukçu, Kaan Berk Orman, Fahri Kandaş, Öğünç Tokgöz, Arda Gürcan, Mustafa Mert Avcı yer aldı.

Bossan’ın kadrosunda ise, Batuhan Öztürk, Mert Yağız Barışık, Abdurrahman Aksu, Ekin Ege Okumuş, Taha Onur, Yiğit Balcı, Tuğberk, Enes Turan, Barış Bayar, Cemal Çetinkaya, Sinan Mete, Eyüp Işık yer alan isimler oldu.

İlk periyodu 17-27, ikinci periyodu 37-50, üçüncü periyodu 54-78 Bossan’ın üstünlüğü ile sona eren maçı Bossan 103-62 kazandı.

Söke Basket Kulübü Antrenörü Barış Koyuncuoğlu, “Müsabakada zaman zaman etkili olan A takımımız maçı fark ile kaybetti. Maç boyunca bize desteğini esirgemeyen taraftarımıza çok teşekkür ederiz. Söke’de daha önce hiç olmayan bir Lig de oynadığımızı, hiç transfer yapmadığımızı ve bu ligde kalıcı olup gelecekte üst liglere oynayabilecek bir takım yaratmak istediğimizi belirtmek isterim.  Bu yolda her ne olursa olsun taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Söke Basket’in içinde yer aldığı 2. Bölge Grubunun diğer maçında Hacettepe Üniversitesi, Bahçelievler Belediyespor’u 88-58 yendi. Söke Basket bir sonraki maçını Ankara deplasmanında Hacettepe Üniversitesi ile 21 Nisan Cumartesi günü oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.