Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Basket, Bölgesel Amatör Lig’de

SPOR 18.03.2018 - 11:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3495+ kez okundu.
 

Söke Basket, Bölgesel Amatör Lig’de

Söke’nin son yıllarda adından söz ettiren kulübü Söke Basket, Sökelilere bölgesel lig heyecanı yaşatacak.

AYDIN- Mücadele ettiği branşlarda başarılı sonuçlar elde eden Söke Basket Spor Kulübü büyük erkeklerde Bölgesel Amatör Lige yükseldi. Bölgesel Amatör Ligin 31 Mart’ta başlayacağı belirtilirken, Söke Basket Spor Kulübü’nün büyük erkekler basketbol takımında tecrübeli isimler de yer alırken, kadronun büyük bir bölümünün genç oyunculardan oluşuyor olması dikkat çekiyor. İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’nun da kendilerini desteklediğini ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Antrenör Barış Koyuncuğlu, “Söke’mize basketbolda Bölgesel Amatör Lig heyecanı yaşatacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sökeli basketbol severleri takımlarını desteklemeye bekliyoruz” dedi.
Söke’nin son yıllarda adından söz ettiren kulübü Söke Basket, Sökelilere bölgesel lig heyecanı yaşatacak.

AYDIN- Mücadele ettiği branşlarda başarılı sonuçlar elde eden Söke Basket Spor Kulübü büyük erkeklerde Bölgesel Amatör Lige yükseldi. Bölgesel Amatör Ligin 31 Mart’ta başlayacağı belirtilirken, Söke Basket Spor Kulübü’nün büyük erkekler basketbol takımında tecrübeli isimler de yer alırken, kadronun büyük bir bölümünün genç oyunculardan oluşuyor olması dikkat çekiyor.

İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’nun da kendilerini desteklediğini ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Antrenör Barış Koyuncuğlu, “Söke’mize basketbolda Bölgesel Amatör Lig heyecanı yaşatacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sökeli basketbol severleri takımlarını desteklemeye bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.