Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Atatürk Caddesi’nde asfaltlama devam ediyor

GÜNCEL 28.06.2018 - 14:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3227+ kez okundu.
 

Söke Atatürk Caddesi’nde asfaltlama devam ediyor

Aydın’ın Söke ilçesi Atatürk Caddesi’nde yeraltı işlemlerinin bittiği bildirildi.

AYDIN– Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, ”Atatürk Caddesi’nin sıcak asfalt zamanı geldi. Söke’mize hayırlı olsun” dedi. Konuyla ilgili açıklamada, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2014 seçimlerinde asfaltlanmayan yol kalmayacak diye Aydın haklına söz vermişti. Seçimi kazandığı günden bu yana çalışmalarını arttırarak sürdüren Başkan Çerçioğlu ve ekipleri Söke’nin Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt aşamasına geldi” denildi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Atatürk Caddemizin altyapı işlerini daha önce sonlandırmıştık. Şimdi sıra sıcak asfalt çalışmasına geldi. Caddemizi güzel bir görselliğe büründürmek istiyoruz. Kaldırım yenileme ve hiç olmayan bölgelere kaldırım yapmak için çalışmalarımız var. Söke’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Aydın’ın Söke ilçesi Atatürk Caddesi’nde yeraltı işlemlerinin bittiği bildirildi.

AYDIN– Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, ”Atatürk Caddesi’nin sıcak asfalt zamanı geldi. Söke’mize hayırlı olsun” dedi.

Konuyla ilgili açıklamada, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2014 seçimlerinde asfaltlanmayan yol kalmayacak diye Aydın haklına söz vermişti. Seçimi kazandığı günden bu yana çalışmalarını arttırarak sürdüren Başkan Çerçioğlu ve ekipleri Söke’nin Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt aşamasına geldi” denildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Atatürk Caddemizin altyapı işlerini daha önce sonlandırmıştık. Şimdi sıra sıcak asfalt çalışmasına geldi. Caddemizi güzel bir görselliğe büründürmek istiyoruz. Kaldırım yenileme ve hiç olmayan bölgelere kaldırım yapmak için çalışmalarımız var. Söke’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.