Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sokak ortasında bıçakladılar

ASAYİŞ 23.09.2018 - 15:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3085+ kez okundu.
 

Sokak ortasında bıçakladılar

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sokak ortasında uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanan şahıs, hastanede tedavi altına alındı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Kuşadası ilçesi Kadınlar Denizi Mahallesi 30 Evler Sitesi'ne yakın bir noktada yerde kanlar içerisinde yatan birini gören çevre sakinleri, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, sırtından, boynundan ve göğsünden üç ayrı bıçak darbesi ile ağır yaralanan şahsı ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hemen ameliyata alınan kişinin üzerinden kimlik çıkmazken, yapılan araştırmada yaralının isminin Can Aktaş olduğu belirlendi. İlk ifadesinde tanımadığı kişiler tarafından bıçaklandığını söyleyen Aktaş’ı yaralayanların yakalanması için polis çalışma başlattı.
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sokak ortasında uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanan şahıs, hastanede tedavi altına alındı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Kuşadası ilçesi Kadınlar Denizi Mahallesi 30 Evler Sitesi'ne yakın bir noktada yerde kanlar içerisinde yatan birini gören çevre sakinleri, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, sırtından, boynundan ve göğsünden üç ayrı bıçak darbesi ile ağır yaralanan şahsı ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hemen ameliyata alınan kişinin üzerinden kimlik çıkmazken, yapılan araştırmada yaralının isminin Can Aktaş olduğu belirlendi.

İlk ifadesinde tanımadığı kişiler tarafından bıçaklandığını söyleyen Aktaş’ı yaralayanların yakalanması için polis çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.