Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sokak kedilerine sıcak yuva

GÜNCEL 10.01.2018 - 14:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4143+ kez okundu.
 

Sokak kedilerine sıcak yuva

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yedi Eylül Mahallesi’nde bulunan parka kedi evi yerleştirdi.

AYDIN- Hayvan severlerin talebi üzerine harekete geçen Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sokakta yaşayan kedilerin, kış mevsiminin olumsuz etkilerinden korunmaları ve açlıklarını giderebilmeleri için mahallede bulunan parka kedi evi yerleştirdi. Kedi evini hayvan severlere emanet eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Kışın sert hava koşullarında yaşamak zorunda kalan sokak kedilerimize yuva olabilecek kedi evlerinin ihtiyaç ve bakımı hayvan severlerimize emanet. Ortak kullanım alanlarımız olan parklarımızı sokak hayvanlarımızla paylaşıyor, vatandaşlarımızın da duyarlılık göstermesini diliyoruz” dedi.
Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yedi Eylül Mahallesi’nde bulunan parka kedi evi yerleştirdi.

AYDIN- Hayvan severlerin talebi üzerine harekete geçen Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sokakta yaşayan kedilerin, kış mevsiminin olumsuz etkilerinden korunmaları ve açlıklarını giderebilmeleri için mahallede bulunan parka kedi evi yerleştirdi.

Kedi evini hayvan severlere emanet eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Kışın sert hava koşullarında yaşamak zorunda kalan sokak kedilerimize yuva olabilecek kedi evlerinin ihtiyaç ve bakımı hayvan severlerimize emanet. Ortak kullanım alanlarımız olan parklarımızı sokak hayvanlarımızla paylaşıyor, vatandaşlarımızın da duyarlılık göstermesini diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.