Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şok tehdit!

SİYASET 24.05.2018 - 12:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3923+ kez okundu.
 

Şok tehdit!

Akit TV Ekranlarında "Bilgi Savaşları" isimli programa konuk olan Prof. Dr. Ahmet Maranki, bir zamanlar yaptığı bitkisel tedavi içerikli konuşmaları bıraktı, seçim sonuçlarıyla ilgili tehdit içerikli konuşmaya başladı.

AYDIN- 24 Haziran seçimlerine ilişkin görüşlerini açıklayan Prof. Dr. Maranki, “Umudum Kaf Dağı'nın arkası 25 Haziran'dır. Olmadı zaten, o zaman artık Belgrad Ormanı'nda ağacın dibinde, talim şeyimizi oraya gömdük. Çıkaracağız sokağa artık, 'Bismillahirrahmanirrahim' diyeceğiz..." şeklinde konuşunca izleyenleri de şok etti. Bir bilim insanına yakışmayacak tehdit sözlerini Akit Tv ekranlarından aktaran Prof. Dr. Maranki’nin sözlerinin “Bir örgütlü hazırlık mı var?” sorusunu akıllara getirmesinin yanı sıra sıradan vatandaşlarda seçim sonuçlarıyla ilgili kuşku oluşmasına da neden oldu. Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin kan donduran sözleri şöyle: "Bu spekülasyonlar tamamen sunidir. Biz onun için her doğruyu her yerde söylemeyeceğiz. Kan ağlıyor içimiz. Ama bizim şayet aksi olursa gidecek hiçbir yerimiz yok. Ben onun için, umudum Kaf Dağı'nın arkası 25 Haziran'dır. Olmadı zaten, o zaman artık Belgrad Ormanı'nda ağacın dibinde, talim şeyimizi oraya gömdük. Çıkaracağız sokağa artık, 'Bismillahirrahmanirrahim' diyeceğiz..." 24 Haziran seçimleri öncesinde Akit TV ekranlarında yayınlanan 'Bilgi Savaşları' isimli programa katılan Prof. Dr. Maranki, seçimleri beklediklerini eğer başarısız olurlarsa Belgrad Ormanı'na gömdüklerini çıkararak savaşacaklarını söyledi. Prof. Dr. Maranki'nin bu sözleri stüdyoda soğuk rüzgarlar estirirken, sunucu araya girerek 'Yok o kadar da değil de...' ifadesiyle ortamı yatıştırmaya çalıştı. Yetkililerin bu sözlere nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor. İşte Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin bu sözleri kullandığı kayıtın linki: https://www.a24.com.tr/ahmet-marankiden-akit-ekranlarinda-tehdit-gibi-sozler-ahmet-maranki-kimdir-40126871h.html?h=53
Akit TV Ekranlarında "Bilgi Savaşları" isimli programa konuk olan Prof. Dr. Ahmet Maranki, bir zamanlar yaptığı bitkisel tedavi içerikli konuşmaları bıraktı, seçim sonuçlarıyla ilgili tehdit içerikli konuşmaya başladı.

AYDIN- 24 Haziran seçimlerine ilişkin görüşlerini açıklayan Prof. Dr. Maranki, “Umudum Kaf Dağı'nın arkası 25 Haziran'dır. Olmadı zaten, o zaman artık Belgrad Ormanı'nda ağacın dibinde, talim şeyimizi oraya gömdük. Çıkaracağız sokağa artık, 'Bismillahirrahmanirrahim' diyeceğiz..." şeklinde konuşunca izleyenleri de şok etti. Bir bilim insanına yakışmayacak tehdit sözlerini Akit Tv ekranlarından aktaran Prof. Dr. Maranki’nin sözlerinin “Bir örgütlü hazırlık mı var?” sorusunu akıllara getirmesinin yanı sıra sıradan vatandaşlarda seçim sonuçlarıyla ilgili kuşku oluşmasına da neden oldu.

Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin kan donduran sözleri şöyle:

"Bu spekülasyonlar tamamen sunidir. Biz onun için her doğruyu her yerde söylemeyeceğiz. Kan ağlıyor içimiz. Ama bizim şayet aksi olursa gidecek hiçbir yerimiz yok. Ben onun için, umudum Kaf Dağı'nın arkası 25 Haziran'dır. Olmadı zaten, o zaman artık Belgrad Ormanı'nda ağacın dibinde, talim şeyimizi oraya gömdük. Çıkaracağız sokağa artık, 'Bismillahirrahmanirrahim' diyeceğiz..."

24 Haziran seçimleri öncesinde Akit TV ekranlarında yayınlanan 'Bilgi Savaşları' isimli programa katılan Prof. Dr. Maranki, seçimleri beklediklerini eğer başarısız olurlarsa Belgrad Ormanı'na gömdüklerini çıkararak savaşacaklarını söyledi. Prof. Dr. Maranki'nin bu sözleri stüdyoda soğuk rüzgarlar estirirken, sunucu araya girerek 'Yok o kadar da değil de...' ifadesiyle ortamı yatıştırmaya çalıştı.

Yetkililerin bu sözlere nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor.

İşte Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin bu sözleri kullandığı kayıtın linki:

https://www.a24.com.tr/ahmet-marankiden-akit-ekranlarinda-tehdit-gibi-sozler-ahmet-maranki-kimdir-40126871h.html?h=53

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.