Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şok iddia!

SİYASET 05.09.2019 - 10:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3903+ kez okundu.
 

Şok iddia!

Ekrem İmamoğlu görevden alınacak mı? Ne zaman alınacak?

AYDIN- Eski Bakan, yeni parti oluşumunun öncülerinden Ali Babacan’ın AliBabacanFan twitter hesabından bu gece şok bir paylaşım yapıldı. AliBabacanFan hesabının iddiasına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu Pazar gecesi görevden alınacak. AliBabacanFan hesabının ilk tweeti, “Pazar gecesi Ekrem İmamoğlu’nu görevden alacaklar (sağlam kaynak)” şeklinde olurken, ikincisinde ve devamında, “Sarayda korku ve hüzün var tam 15 Temmuz öncesi köşeye sıkışmış stratejisi tükenmiş iflasın eşiğinde bir hava var. Yine kimin canını yakacaklar bilmiyorum ama sizden ricam uyanık olun. Kimsenin sözüyle kimseye yumruk vurmayın. Görevden alamaz diyenler var! Çeyrek asırdır ülkede kanlı kansız çıkan her kaosu fırsata çeviren bir liderden bahsediyoruz. Etrafında yüzlerce şeytana pabucunu ters giydiren danışmanı olan biri RTE. Elbet bir bildiği var” ifadelerine yer verildi. Daha sonra atılan tweet daha da çarpıcıydı. Görevden alınacağını öğrenen Ekrem İmamoğlu’nun bu gece bir kumlar oynadığı da öne sürülerek, “Görevden alınacağını öğrenen İmamoğlu bu gece büyük kumar oynadı! Ya herro ya merro diyor” denildi. Türkiye siyasetinin ayağa kaldırması beklenen bu iddia doğru ise, önümüzdeki günleri hayli gergin bir ortam bekliyor. Bu şok iddianın altına yorum yazan vatandaşlardan biri, “Bunu yapamazlar. Şöyle bir sonucu olur. İstanbul’da ilk seçimde tulum çıkarır CHP. Fark bu sefer 800 bin değil 16 milyon olur. Ve bütün Anadolu’ya da sirayet eder bu sonuç” yorumunda bulunurken, Hakan isimli vatandaş ise, “Aynen. Bunlar köşeye sıkıştımı bir kaos planlarlar. Masum falan dinlemez hepsini ölüme kendileri çağırırlar. Sonunda Yüzbinlerce mağdur ve mazlum oluşturur. Kenara çekilip seyrederler” dedi. Yunus Emre isimli hesap ise, “Olası bir kayyumda ana muhalefetin sessiz kalması, ak parti iç muhalefetinin sert tepkisi ak parti seçmeni başta olmak üzere bu ülkede çok şeyi değiştirebilir. Her krizin mutlaka bir fırsatı olur” yorumunu yaptı.  
Ekrem İmamoğlu görevden alınacak mı? Ne zaman alınacak?

AYDIN- Eski Bakan, yeni parti oluşumunun öncülerinden Ali Babacan’ın AliBabacanFan twitter hesabından bu gece şok bir paylaşım yapıldı. AliBabacanFan hesabının iddiasına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu Pazar gecesi görevden alınacak.

AliBabacanFan hesabının ilk tweeti, “Pazar gecesi Ekrem İmamoğlu’nu görevden alacaklar (sağlam kaynak)” şeklinde olurken, ikincisinde ve devamında, “Sarayda korku ve hüzün var tam 15 Temmuz öncesi köşeye sıkışmış stratejisi tükenmiş iflasın eşiğinde bir hava var. Yine kimin canını yakacaklar bilmiyorum ama sizden ricam uyanık olun. Kimsenin sözüyle kimseye yumruk vurmayın. Görevden alamaz diyenler var! Çeyrek asırdır ülkede kanlı kansız çıkan her kaosu fırsata çeviren bir liderden bahsediyoruz. Etrafında yüzlerce şeytana pabucunu ters giydiren danışmanı olan biri RTE. Elbet bir bildiği var” ifadelerine yer verildi.

Daha sonra atılan tweet daha da çarpıcıydı. Görevden alınacağını öğrenen Ekrem İmamoğlu’nun bu gece bir kumlar oynadığı da öne sürülerek, “Görevden alınacağını öğrenen İmamoğlu bu gece büyük kumar oynadı! Ya herro ya merro diyor” denildi.

Türkiye siyasetinin ayağa kaldırması beklenen bu iddia doğru ise, önümüzdeki günleri hayli gergin bir ortam bekliyor.

Bu şok iddianın altına yorum yazan vatandaşlardan biri, “Bunu yapamazlar. Şöyle bir sonucu olur. İstanbul’da ilk seçimde tulum çıkarır CHP. Fark bu sefer 800 bin değil 16 milyon olur. Ve bütün Anadolu’ya da sirayet eder bu sonuç” yorumunda bulunurken, Hakan isimli vatandaş ise, “Aynen. Bunlar köşeye sıkıştımı bir kaos planlarlar. Masum falan dinlemez hepsini ölüme kendileri çağırırlar. Sonunda Yüzbinlerce mağdur ve mazlum oluşturur. Kenara çekilip seyrederler” dedi.

Yunus Emre isimli hesap ise, “Olası bir kayyumda ana muhalefetin sessiz kalması, ak parti iç muhalefetinin sert tepkisi ak parti seçmeni başta olmak üzere bu ülkede çok şeyi değiştirebilir. Her krizin mutlaka bir fırsatı olur” yorumunu yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.