Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Soğuk ve yağış geliyor

GENEL 23.10.2018 - 19:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1664+ kez okundu.
 

Soğuk ve yağış geliyor

Aydın soğuk ve yağışlı hava etkisine giriyor

AYDIN – Aydın, yarın Orta Akdeniz üzerinden gelecek alçak basınç merkezi ve Perşembe günü ise Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava kütlesinin etkisi altına girecek. Ege Bölgesi yarın Orta Akdeniz üzerinden gelecek alçak basınç merkezi ve bu merkeze bağlı cephe sistemleri ile Perşembe günü ise Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava kütlesinin etkisi altına girecek. Yarın bölge genelinin parçalı çok bulutlu; Aydın il genelinin, İzmir'in ve Manisa'nın güneydoğusu ile Balıkesir'in doğusunun; Perşembe günü ise, kuzey ve batısının ilk saatlerde olmak üzere, öğleye kadar bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgede halen mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığının Perşembe günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava ve kuzeyli yönlerden orta kuvvette esecek rüzgarla birlikte hissedilir şekilde 6 ila 10 derece azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği, Cuma gününden itibaren tekrar artışa geçerek takip eden günlerde mevsim normallerine ulaşacağı öngörülüyor.
Aydın soğuk ve yağışlı hava etkisine giriyor

AYDIN – Aydın, yarın Orta Akdeniz üzerinden gelecek alçak basınç merkezi ve Perşembe günü ise Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava kütlesinin etkisi altına girecek.

Ege Bölgesi yarın Orta Akdeniz üzerinden gelecek alçak basınç merkezi ve bu merkeze bağlı cephe sistemleri ile Perşembe günü ise Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava kütlesinin etkisi altına girecek.

Yarın bölge genelinin parçalı çok bulutlu; Aydın il genelinin, İzmir'in ve Manisa'nın güneydoğusu ile Balıkesir'in doğusunun; Perşembe günü ise, kuzey ve batısının ilk saatlerde olmak üzere, öğleye kadar bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bölgede halen mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığının Perşembe günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava ve kuzeyli yönlerden orta kuvvette esecek rüzgarla birlikte hissedilir şekilde 6 ila 10 derece azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği, Cuma gününden itibaren tekrar artışa geçerek takip eden günlerde mevsim normallerine ulaşacağı öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.