Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Soğuk hava deposu patladı

ASAYİŞ 07.08.2017 - 17:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3329+ kez okundu.
 

Soğuk hava deposu patladı

Kuşadası’nda 5 yıldızlı bir otelin soğuk hava deposunda kazada 1 kişi yaralandı

AYDIN- Kuşadası’nda bir otelin soğuk hava deposunda gaz dolumu sırasında meydana gelen kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Bayraklıdede Mahallesi’ndeki 5 yıldızlı bir otelin soğuk hava deposunda otele teknik servis hizmeti veren bir firmanın elemanları tarafından yürütülen gaz dolumu çalışması sırasında hafif çaplı bir patlama meydana geldi. Kazada teknik servis firmasının elemanı ellerinden hafif şekilde yaralandı. Yaralı Nihat Ö., Kuşadası Devlet Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kuşadası’nda 5 yıldızlı bir otelin soğuk hava deposunda kazada 1 kişi yaralandı

AYDIN- Kuşadası’nda bir otelin soğuk hava deposunda gaz dolumu sırasında meydana gelen kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Bayraklıdede Mahallesi’ndeki 5 yıldızlı bir otelin soğuk hava deposunda otele teknik servis hizmeti veren bir firmanın elemanları tarafından yürütülen gaz dolumu çalışması sırasında hafif çaplı bir patlama meydana geldi. Kazada teknik servis firmasının elemanı ellerinden hafif şekilde yaralandı. Yaralı Nihat Ö., Kuşadası Devlet Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.