Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sofrada samimi sohbet

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 25.10.2015 - 12:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1854+ kez okundu.
 

Sofrada samimi sohbet

T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Salı Pazarı'nı ziyaret etti. Başkan Özakcan ziyareti sırasında yemek yiyen pazar esnafının ricasını kırmayarak onlarla birlikte yemek yedi.

T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, birim müdürleri ile birlikte Salı Pazarı'nı ziyaret etti. Esnafın ve pazar esnafının yoğun ilgisini gören Başkan Özakcan, öğle yemeği yiyen esnafın ricasını kırmayarak onlarla birlikte yemek yedi. Domates, peynir, biber, ekmek ve çaydan oluşan mütevazi sofrada esnafla öğle yemeği yiyen Başkan Özakcan’ın bu samimi tavrı takdirle karşılandı. “Güler Yüzlü Ve İçimizi Isıtan Samimi Biri” Başkan Özakcan’ı sofralarına davet ederken tereddüt ettiklerini belirten pazarcı esnafı, “ Başkanımız pazarımızı gezerken bizlere de bereketli, hayırlı kazançlar diledi. O an gönlümden başkanı öğle yemeği soframıza davet etmek geçti ve ettim. O kadar güler yüzlü ki içimizi ısıtan samimiyetiyle teklifimizi kabul etti. Pazar piyasasını, gündelik sorunlardan bahsettik. T.C. Efeler Belediyesi’nin çalışmalarını beğendiğimizi ve başkanımızı çok sevdiğimizi söyledik. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Hem esnafın ayağına gelip halini hatırını sorduğu için hem de bizimle mütevazı soframızda oturduğu için” şeklinde konuştu. “Biz Bir Aileyiz” Hiç tereddüt etmeden öğle yemeği sofrasına oturduğunu belirten Başkan Özakcan, “ Sevgi ve samimiyet olunca paylaşmak güzeldir. Orada ne yediğinizden ziyade samimiyet ve güven önemlidir. Her fırsatta esnafımızı ziyaret ediyorum. Talep ve sorunları yerinde dinlemek önemli. Ayrıca sadece seçim zamanları değil her zaman onlarla olduğumu bilmeleri önemli. Biz belediye olarak vatandaş memnuniyetine önem veriyoruz. Çünkü biz bir aileyiz” ifadelerini kullandı. T.C. Efeler Belediyesi'nin çalışmalarını beğeni ile takip ettiklerini belirten esnafa teşekkür eden Başkan Özakcan, yemeğin ardından teşekkür ederek pazar ziyaretine devam etti.
T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Salı Pazarı'nı ziyaret etti. Başkan Özakcan ziyareti sırasında yemek yiyen pazar esnafının ricasını kırmayarak onlarla birlikte yemek yedi.

T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, birim müdürleri ile birlikte Salı Pazarı'nı ziyaret etti. Esnafın ve pazar esnafının yoğun ilgisini gören Başkan Özakcan, öğle yemeği yiyen esnafın ricasını kırmayarak onlarla birlikte yemek yedi.

Domates, peynir, biber, ekmek ve çaydan oluşan mütevazi sofrada esnafla öğle yemeği yiyen Başkan Özakcan’ın bu samimi tavrı takdirle karşılandı.

“Güler Yüzlü Ve İçimizi Isıtan Samimi Biri”

Başkan Özakcan’ı sofralarına davet ederken tereddüt ettiklerini belirten pazarcı esnafı, “ Başkanımız pazarımızı gezerken bizlere de bereketli, hayırlı kazançlar diledi. O an gönlümden başkanı öğle yemeği soframıza davet etmek geçti ve ettim. O kadar güler yüzlü ki içimizi ısıtan samimiyetiyle teklifimizi kabul etti. Pazar piyasasını, gündelik sorunlardan bahsettik. T.C. Efeler Belediyesi’nin çalışmalarını beğendiğimizi ve başkanımızı çok sevdiğimizi söyledik. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Hem esnafın ayağına gelip halini hatırını sorduğu için hem de bizimle mütevazı soframızda oturduğu için” şeklinde konuştu.

“Biz Bir Aileyiz”

Hiç tereddüt etmeden öğle yemeği sofrasına oturduğunu belirten Başkan Özakcan, “ Sevgi ve samimiyet olunca paylaşmak güzeldir. Orada ne yediğinizden ziyade samimiyet ve güven önemlidir. Her fırsatta esnafımızı ziyaret ediyorum. Talep ve sorunları yerinde dinlemek önemli. Ayrıca sadece seçim zamanları değil her zaman onlarla olduğumu bilmeleri önemli. Biz belediye olarak vatandaş memnuniyetine önem veriyoruz. Çünkü biz bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

T.C. Efeler Belediyesi'nin çalışmalarını beğeni ile takip ettiklerini belirten esnafa teşekkür eden Başkan Özakcan, yemeğin ardından teşekkür ederek pazar ziyaretine devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.