Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şoförlere nefes aldıracak protokol

GÜNCEL 15.11.2018 - 11:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2190+ kez okundu.
 

Şoförlere nefes aldıracak protokol

Aydın şoför esnafı özel bir banka ile iş birliği protokolü imzalandı.

AYDIN- Aydın Şoförler Odası ile özel bir banka arasında iş birliği protokolü imzalandı. İki kurum arasında, sadece şoför esnafına özel uygulanacak olan krediden oda üyelerinin faydalanabileceği belirtildi. Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Semih Özmeriç, şoför esnafının hak ve menfaatlerini gözetip ekonomiye daha iyi katkı sağlayabilmek için çeşitli kurum ve kuruluşlarla görüşmeler içinde olduklarını bu protokolü de şoför esnafının lehine buldukları için imzaladıklarını söyledi. Her geçen gün artan girdi maliyetlerine karşı şoför esnafının da bir takım arayış içinde olduğunu belirten Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, “İçinde bulunduğumuz süreçte finans ve finans kaynaklarına erişim hizmetin devamlılığı açısından en önemli unsur haline geldi. Bir yandan hizmetlerimizi sürdürürken şoför esnafımız diğer yandan hem hizmet kalitesini arttırmak hem de ayakta kalmak zorunda. Ekonominin kendi dengeleri içinde miktar, faiz oranı ve geri ödeme süresi ve koşulları bakımından uygun nitelikte finans temini sağlayacağına inandığımız bu anlaşmayı imzaladık. İhtiyacı olan tüm üyelerimiz anlaşma çerçevesinde 18 aya varan ticari kredi fırsatından faydalanabilir” diye konuştu.
Aydın şoför esnafı özel bir banka ile iş birliği protokolü imzalandı.

AYDIN- Aydın Şoförler Odası ile özel bir banka arasında iş birliği protokolü imzalandı. İki kurum arasında, sadece şoför esnafına özel uygulanacak olan krediden oda üyelerinin faydalanabileceği belirtildi.

Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Semih Özmeriç, şoför esnafının hak ve menfaatlerini gözetip ekonomiye daha iyi katkı sağlayabilmek için çeşitli kurum ve kuruluşlarla görüşmeler içinde olduklarını bu protokolü de şoför esnafının lehine buldukları için imzaladıklarını söyledi.

Her geçen gün artan girdi maliyetlerine karşı şoför esnafının da bir takım arayış içinde olduğunu belirten Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, “İçinde bulunduğumuz süreçte finans ve finans kaynaklarına erişim hizmetin devamlılığı açısından en önemli unsur haline geldi. Bir yandan hizmetlerimizi sürdürürken şoför esnafımız diğer yandan hem hizmet kalitesini arttırmak hem de ayakta kalmak zorunda. Ekonominin kendi dengeleri içinde miktar, faiz oranı ve geri ödeme süresi ve koşulları bakımından uygun nitelikte finans temini sağlayacağına inandığımız bu anlaşmayı imzaladık. İhtiyacı olan tüm üyelerimiz anlaşma çerçevesinde 18 aya varan ticari kredi fırsatından faydalanabilir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.