Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şoförler görev dağılımı yaptı

GENEL 02.04.2018 - 17:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2654+ kez okundu.
 

Şoförler görev dağılımı yaptı

25 Mart’ta yapılan seçim sonrasında Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı gerçekleştirildi.

AYDIN - Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni Başkanı Savaş Cengiz başkanlığındaki ilk toplantıda görev dağılımı yapıldı. Oda Başkan Yardımcılığı’na Remzi İnanç seçilirken, yönetimdeki diğer isimler yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. Oda Başkanı Savaş Cengiz seçim sürecinden çıktıklarını belirterek “Şimdi hizmet zamanı. Bayrağı devraldık ve daha yukarıya taşımak için arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle odamız ve üyelerimiz için çalışacağız. Sürecin ilçemize, odamıza ve üyelerimize hayırlı olsun” dedi.
25 Mart’ta yapılan seçim sonrasında Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı gerçekleştirildi.

AYDIN - Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni Başkanı Savaş Cengiz başkanlığındaki ilk toplantıda görev dağılımı yapıldı. Oda Başkan Yardımcılığı’na Remzi İnanç seçilirken, yönetimdeki diğer isimler yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Oda Başkanı Savaş Cengiz seçim sürecinden çıktıklarını belirterek “Şimdi hizmet zamanı. Bayrağı devraldık ve daha yukarıya taşımak için arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle odamız ve üyelerimiz için çalışacağız. Sürecin ilçemize, odamıza ve üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.