Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şoförler, geleneksel hayır yemeğinde bir araya geldi

GÜNCEL 08.01.2018 - 08:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3704+ kez okundu.
 

Şoförler, geleneksel hayır yemeğinde bir araya geldi

Eller kazasız belasız bir yıl için semaya kalktı.

AYDIN - Aydın Şoförler Odası tarafından geleneksel hale getirilen hayır yemeği ve mevlit programı hafta sonu gerçekleştirildi. Şoförler Odası Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen hayır yemeği ve mevlit programına şoförler aileleri ile birlikte katılırken, direksiyon sallayan eller kazasız belasız bir yıl için semaya kalktı. Aydın Şoförler Odası yönetim kurulu olarak, hayır yemeği ve mevlit programını geleneksel hale getirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Semih Özmeriç, “Bazı meslekler vardır ki hata götürmez. Şoförlük mesleği de bunlardan biridir. Allah’a şükürler olsun ki, 2017 yılında büyük bir kazamız olmadı. Temennimiz 2018 yılını da sağ salim geçirmek. Bunun yanında örf ve adetlerimiz gereği zaman zaman bu tür etkinlikler düzenleyip hayır dualarda bulunuyoruz” dedi. Sadece Aydın’da şehir içi taşımacılığı yapan şoförlerin yaklaşık 10 bin, servis ve diğer seferlerle birlikte 24 saatte yaklaşık 20 binin üzerinde sefer olduğunu belirten Başkan Semih Özmeriç, “Bize göre en riskli mesleklerden biri şoförlük mesleğidir. Hepimiz can taşıyoruz. Bu nedenle seferlerimizin selametle tamamlanması için bu tür etkinliklere de önem veriyoruz” diyerek tüm şoför esnafına kazasız belasız, sağlık ve mutluluk içinde bir yıl diledi.
Eller kazasız belasız bir yıl için semaya kalktı.

AYDIN - Aydın Şoförler Odası tarafından geleneksel hale getirilen hayır yemeği ve mevlit programı hafta sonu gerçekleştirildi. Şoförler Odası Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen hayır yemeği ve mevlit programına şoförler aileleri ile birlikte katılırken, direksiyon sallayan eller kazasız belasız bir yıl için semaya kalktı.

Aydın Şoförler Odası yönetim kurulu olarak, hayır yemeği ve mevlit programını geleneksel hale getirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Semih Özmeriç, “Bazı meslekler vardır ki hata götürmez. Şoförlük mesleği de bunlardan biridir. Allah’a şükürler olsun ki, 2017 yılında büyük bir kazamız olmadı. Temennimiz 2018 yılını da sağ salim geçirmek. Bunun yanında örf ve adetlerimiz gereği zaman zaman bu tür etkinlikler düzenleyip hayır dualarda bulunuyoruz” dedi.

Sadece Aydın’da şehir içi taşımacılığı yapan şoförlerin yaklaşık 10 bin, servis ve diğer seferlerle birlikte 24 saatte yaklaşık 20 binin üzerinde sefer olduğunu belirten Başkan Semih Özmeriç, “Bize göre en riskli mesleklerden biri şoförlük mesleğidir. Hepimiz can taşıyoruz. Bu nedenle seferlerimizin selametle tamamlanması için bu tür etkinliklere de önem veriyoruz” diyerek tüm şoför esnafına kazasız belasız, sağlık ve mutluluk içinde bir yıl diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.